Turcescu: Consilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în OpozițieConsilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în Opoziție, a precizat luni Robert Turcescu, înainte de începerea ședinței CGMB.

Robert Turcescu
Robert Turcescu

"Consilierii generali ai PMP sunt și vor rămâne în Opoziție. Prin urmare, îi mulțumim doamnei Gabriela Firea pentru ideea vehiculată în ultima perioadă în spațiul public cum că ar putea lua în calcul și un viceprimar de la PMP în ședința în care se va numi un nou viceprimar pe locul vacantat de Tudor Ionescu, dar anunțăm răspicat că nu vom face nicio propunere pentru postul de viceprimar, prin urmare, pe parcursul acestui mandat, consilierii generali ai PMP sunt în Opoziție", a explicat Turcescu.

El a făcut referire la faptul că sunt șase consilieri generali ai PMP.

"În actuala formulă, suntem șase consilieri generali — patru aleși pe listele PMP, doi dintre colegii noștri venind de pe listele Alianței PSD-UNPR și fiind membri ai UNPR. Noi așa spunem, că în momentul de față suntem șase consilieri generali ai PMP. (...)", a menționat Turcescu.

Etichete: CGMB, PMP, robert turcescu

0/1 COMENTARII
cucurigu
03 aug 09:01
+0
VOTURI
-0
bravo colonele! asa sa ramineti si daca este posibil tu sa fii seful lor, al liderilor opozitiei. dar eu cred ca superiorul tai pe linie de serviciu ( nu dau nume ca poate se supara si ne mai ingretoseaza cu aparitiile lui la tv ), te va lua partener de sprit in parlament din toamna. facem pariu? si atunci sa te tii jale la primarie. cine va mai fi farul calauzitor, mentorul si strategul opozitiei din consiliu ? poate un pmp-ist vopsit din unpr ( alat corcitura ). si daca pleaca el la pdl sau psd cu ce va mai opuneti voi ? trist. dar asat este. pana atunci spor la lucru pentru binele tau si al tartorelui pmp.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE