Turcescu: Propun excluderea din PMP a celor 3 consilieri care au rămas la ultima şedinţă de consiliuRobert Turcescu, liderul de grup al consilierilor PMP din CGMB, a declarat că va cere excluderea din partid a celor trei consilieri generali ai PMP care au rămas alături de PSD şi ALDE, la ultima şedinţă de consiliu general deşi restul au părăsit sala.

Robert Turcescu
Robert Turcescu

"Povestea pe scurt: in CGMB sintem 4 consilieri generali alesi pe listele PMP la care, teoretic, dupa fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adaugat doi colegi de partid via UNPR. Deci sase. Azi am decis in calitate de lider de grup sa parasim sedinta in desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populista intocmita de Firea, atitudinea sfidatoare si obraznica a majoritatii PSD-ALDE fata de ceea ce inseamna dezbaterea democratica intr-un astfel de for. Din cei sase consilieri generali PMP, trei au decis sa ramina in sedinta. Evident, vorbim de cei doi "colegi" veniti de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu si Mihai Varza), dar si de Lucian Iliescu. In urmatoarea sedinta a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este si nu trebuie sa fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeste pe zi ce trece a fi din ce in ce mai toxica pentru Bucuresti!", a scris Turcescu pe pagina sa de Facebook.

Etichete: CGMB, consilieri generali PMP, PMP, robert turcescu, şedinţa CGMB

0/1 COMENTARII
Gigi
22 sep 23:48
+0
VOTURI
-0
Eu propun sa ii ardem pe rug. Cum isi permit sa aiba libertate de gandire, si sa nu asculte de agentul acoperit Turcescu? Individul asta bolnav psihic are pretentia de a fi ascultat orbeste? Chiar nu are simtul ridicolului? De fapt, daca l-ar avea, nu ar fi revenit in viata publica dupa faza cu auto-denuntul cu agentul acoperit...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE