Turcia suspendă raidurile aeriene din Siria şi se retrage din coaliţia anti ISISTurcia se retrage din coaliţia anti ISIS şi suspendă raidurile din Siria, anunţă Realitatea Tv.

Turcia suspenda raidurile aeriene din Siria si se retrage din coalitia anti ISIS
Turcia suspendă raidurile aeriene din Siria şi se retrage din coaliţia anti ISIS

La rândul său, Rusia a anunţat că va retrage vizele ce garantează libera călătorie a Turcilor în Rusia.

Turcia a doborât un avion militar rusesc la granița cu Siria. Întrunire de urgență a NATO

Un avion militar rusesc a fost doborât de aeronavele F16 ale Turciei la granița cu Siria. Oficialii turci spun că avionul rus a încălcat spațiul aerian al Turciei și că a primit 10 avertizări înainte de a fi lovit. Kremlinul a catalogat incidentul ca fiind unul "foarte serios", prin vocea purtătorului de cuvânt al lui Vladimir Putin. NATO va avea o întrunire specială la Bruxelles, la cererea Turciei, chiar marți, anunță BBC. Turcia l-a convocat pe ambasadorul Rusiei la Ankara pentru a da explicatii in legatura cu avionul doborat, anunta AFP.

urcia a doborât, marți, un avion militar rusesc care i-a încălcat spațiul aerian la granița cu Siria. Un oficial militar turc a precizat că pilotul rus a fost somat înainte ca avionul său să fie doborât, scrie independent.co.uk. 

Potrivit CNN Turk cei doi piloți s-au catapultat și au ajuns în siguranță la sol cu ajutorul parașutelor. Unul dintre pilotii avionului, care s-ar fi catapultat, se afla in mainile fortelor turkmene din nordul Siriei, anunta CNN Turk, citat de Reuters. El ar fi mort, susțin rebelii. 

Rebelii sirieni anunţă că l-au ucis pe unul dintre membrii avionului militar rus doborât de turci

O grupare rebelă susţine că l-a ucis pe un membru al echipajului avionului rus doborât marţi în nordul Siriei. Rebelii sirieni spun că militarul rus a fost atins de focuri de armă în timp ce încerca să-şi ghideze paraşuta către o zonă aflată sub controlul trupelor guvernamentale.

Etichete: coalitia anti isis, raiduri aeriene, retragere, siria, turcia

0/1 COMENTARII
turc
28 Nov 12:03
+0
VOTURI
-0
din asta se intelege ca turcia de fapt sustine ISIS

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE