Turist, resuscitat pe plaja pe care se află Iohannis. Salvamarii au cerut voie SPP-ului să intervinăSalvamarii au cerut voie SPP-ului să intervină ca să-i salveze viaţa unui turist care a fost adus de valuri pe plaja de la Neptun, pe care se afla preşedintele Klaus Iohannis, conform România Tv.

Turist, resuscitat pe plaja pe care se afla Iohannis. Salvamarii au cerut voie SPP-ului sa intervina
Turist, resuscitat pe plaja pe care se află Iohannis. Salvamarii au cerut voie SPP-ului să intervină
Foto: ziuaconstanta.ro

Salvamarii l-au scos din apă pe turist şi au început imediat manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute, bătrânul de 70 de ani a fost predat cu puls medicilor de pe Ambulanţă, însă a decedat, ulterior, la spital. El avea probleme cardiologice mai vechi şi avea montate stenturi pe inimă.

Turistul s-a înecat după ce a intrat în mare în zona vilei de protocol a preşedintelui României.

Victima se numea Cristian Sima şi era chiar fondatorul Fundaţiei "Salvamont" Predeal. În ultimii ani, ieşit la pensie, acesta îi asista voluntar pe salvamontiştii din Predeal la cabinetul medical al punctului de salvare, scrie ziuaconstanta.ro.

Un val de tragedii s-a produs pe litoral. După ce vineri cinci persoane au dispărut în apele mării, sâmbătă dimineaţă o tânără de 21 de ani s-a înecat la Costineşti, după ce a vrut să înoate după o noapte de petrecere. Tragedia vine după ce un tânăr de 18 ani s-a inecat tot la Costineşti, vineri, sub ochii prietenei sale.

Etichete: înecat, Klaus Iohannis, plajă, salvamari, SPP, spp iohannis, turist

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h