Turişti BUCUREŞTENI, blocaţi în Bucegi, salvaţi de jandarmii montaniDoi turiști bucureșteni au fost ajutaţi joi de jandarmii montani după ce s-au aflat în dificultate în Masivul Montan Bucegi.

Turisti bucuresteni, salvati de jandarmii montani in Bucegi
Turişti bucureşteni, salvaţi de jandarmii montani în Bucegi

Cei doi turiști bucureșteni, o tânără în vârstă de 34 de ani și un tânăr de 36 de ani se aflau în deplasare cu autovehiculul pe DJ 714 Moroeni-Peștera și intenționau să ajungă la un loc de cazare din zona Peștera. La un moment dat, în zona Plaiul Mircii au derapat și nu au mai putut continua deplasarea cu autoturismul, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a stratului de zăpadă depus pe drumul principal, se arată într-un comunicat IJJ Dâmbovița.

În urma acțiunii jandarmilor montani, turiștii au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculul și conduși în siguranță până în zona Peștera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Turiștii aflați în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgență '112' sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Etichete: masivul bucegi, turisti bucegi, turisti bucuresteni, turisti bucuresteni blocati bucegi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE