Turiştii românii aflaţi în Turcia vor să se întoarcă urgent în ţarăZeci de români aflați în Turcia au solicitat agențiilor de turism sprijin pentru a se întoarce în România, după atentatul sinucigaş ce a avut loc marți într-o zonă turistică din Istanbul, soldat cu cel puţin 10 morţi şi 15 răniţi, 

Turistii romanii aflati in Turcia vor sa se intoarca urgent in tara
Turiştii românii aflaţi în Turcia vor să se întoarcă urgent în ţară

După explozia de marți dimineaţă, petrecută în apropierea Moscheii Albastre, obiectiv turistic recunoscut al Istanbulului, turiştii români au început să reacţioneze. Aceştia au luat de urgenţă legătura telefonic cu reprezentanţii companiei Paravion pentru a găsi cea mai rapidă metodă de a se reîntoarce în ţară, scrie ZF. 

„Istanbulul este una dintre cele mai accesate destinaţii de către turiştii români, vorbim de ordinul miilor care îl vizitează anual. În momentul de faţă analizam baza de date cu toţi românii care sunt deja acolo sau urmează să plece către Istanbul în următoarele săptămâni, pentru a fi 100% pregătiţi operaţional. Am început, deja, să primim telefoane pentru a se întoarce repede în ţara şi depunem toate eforturile pentru a găsi varianta optima şi cea mai convenabilă. Până la acest moment, companiile aeriene nu au anunţat nimic în acest sens.”, a declarat Remus Vişan, Managing Director Paravion.

Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat într-un discurs public că explozia de la Istanbul, din dimineaţa zilei de 12 ianuarie, a fost un atentat sinucigaş comis de o persoană de origine siriană, iar presa turcă spun că în spatele atacului ar fi organizaţia teroristă Stat Islamic.

Etichete: explozie, istanbul, Paravion, români, turcia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE