Turnuri de 30 de etaje cu apartamente, parc, spital și grădiniță lângă Gara OborUn nou Plan Urbanistic Zonal care prevede construirea unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 600 de apartamente, parc, spital și grădiniță, va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 30 ianuarie. PUZ-ul permite construirea mai multor blocuri de locuințe de 30 de etaje. Terenul pe care ar urma să se construiască clădirile aparține firmelor Sintofarm SA și Atlas Solaris SRL.

Turnuri de 30 de etaje cu apartamente, parc, spital si gradinita langa Gara Obor
Turnuri de 30 de etaje cu apartamente, parc, spital și grădiniță lângă Gara Obor

Proiectul prevede construirea pe un teren de 8,8 hectare a unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 600 de apartamente pe Șoseaua Electronicii nr.25 - str. Ziduri între Vii nr.22, chiar lângă Gara Obor. Potrivit proiectului, ar urma să fie construite patru blocuri de 30 de etaje, două de 25 etaje, patru de 20 de etaje, două de 7 etaje și 10 de 5 etaje.

"Proiectul este mai vechi din 2007-2008. El prevede construirea de locuințe, 600 de apartamente, și dotări de cartier, adică un parc, clinică, hipermarket, școală și grădiniță. Nu cred că se va mai face în acest mod. Nu e fezabil acum să mai construiești 600 de apartamente", a precizat pentru B365.ro, arhitectul Vlad Cavarnali, care deține firma Alpha Studio, ce a elaborat PUZ-ul. 

Planul Urbanistic Zonal va fi suspus aprobării Consiliului General al Municipiului București în ședința din 30 ianuarie.

Etichete: ansamblu rezidenţial, apartamente, Sectorul 2, turn

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h