Turneul de la Rotterdam. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în semifinalele probei de dubluHoria Tecău şi partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat vineri seara în semifinalele tureului ATP de la Rotterdam, competiţie dotată cu premii în valore totală de aproape 1,6 milioane de euro.

Turneul de la Rotterdam. Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in semifinalele probei de dublu  (Foto dcnews.ro)
Turneul de la Rotterdam. Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer, în semifinalele probei de dublu (Foto dcnews.ro)

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au impus fără probleme, scor 6-3, 6-3, în fața perechii Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia).

Tecău și Rojer, principalii favoriți, au încheiat conturile în doar 58 de minute și și-au asigurat astfel un cec de 24.420 euro și 180 de puncte ATP. În penultimul act al competiţiei cei doi vor întâlni perechea formată din germanul Philipp Petzschner (31 ani, 45 ATP la dublu) și din austriacul Alexander Peya (35 ani, 23 ATP), care a trecut în sferturi de Dominic Inglot (Marea Britanie) și Robert Lindstedt (Suedia), cu 6-3, 4-6, 10-4.

Tecău și Rojer sunt deținătorii titlului la Rotterdam, după ce anul trecut îi învingeau în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) și John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8. Tecău și Rojer au disputat finala de dublu și în 2014, fiind învinși de francezii Mickael Llodra/Nicolas Mahut, cu 6-2, 7-6 (4). Românul a mai pierdut o finală, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt, în fața cuplului Mickael Llodra/Nenad Zimonjic (6-4, 5-7, 14-16).

Sursa: romaniatv.net

Etichete: calificare semifinale, horia tecau, Jean-Julien Rojer, turneu rotterdam

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE