Turnuri cu 22 etaje și 1.600 de apartamente, pe terenul fostei fabrici de ulei MunteniaUn ansamblu rezidențial cu 24 de clădiri ar putea fi construit pe terenul fostei fabrici de ulei "Muntenia", în apropierea Parcului Carol. Conform unui proiect prezentat, miercuri, Comisiei de Urbanism din cadrul Primăriei Capitalei, clădirile vor avea înălțimi variabile, cele mai înalte ajungând până la 22 de etaje. Complexul rezidențial va cuprinde aproximativ 1.600 de apartamente. De asemenea, vor fi amenajate mai multe grădini și o zonă de promenadă.

Un ansamblu rezidențial cu aproximativ 1.600 de apartamente ar putea fi construit pe terenul fostei fabrici de ulei "Muntenia", în apropierea Parcului Carol. Potrivit unui proiect prezentat, miercuri, Comisiei de Urbanism a Primăriei Capitalei pe terenul de 57.295 metri pătrați ar urma să fie ridicate 24 de clădiri cu înălțimi variabile:P+2E-P+9E-P+12E-P+22E. 

În majoritatea clădirilor vor fi amenajate locuințe (95,5%), însă va exista și o zonă destinată birourilor, de 2.778 metri pătrați. În cadrul ansamblului rezidențiale vor fi realizate și 2.180 de locuri de parcare în subteran și 120 de locuri de parcare la suprafață. În același timp, pentru rezidenți vor fi amenajate mai multe grădini, dar și o zonă de promenadă.

Suprafața totală de spații verzi va fi de 17.859 metri pătrați, iar cea destinată circulațiilor pietonale de 12.936 metri pătrați. 

Planul Urbanistic Zonal se află în faza obținerii avizului de oportunitate. Pentru ca proiectul să fie realizat va trebui să obțină votul pozitiv al Consiliului General al Municipiului București.  

Etichete: ansamblu rezidenţial, Comisia de Urbanism, Parcul Carol, PUZ, realitatea

0/8 COMENTARII
MUNTEANU
09 mai 20:24
+0
VOTURI
-0
Numai pentru oameni ”ARSI” de dorinta, NU de nevoie.

Modalitate LEGALA de imbunatatire a situatiei financiare. Urmati prin email, la domiciliu, un curs GRATUIT cu instruire de la zero, dupa care deveniti dezvoltatori afacere inclusiv pe piata Americana de carti elecronice (E-Book ) si castigati bani GARANTAT in functie de implicare si realizari, prin contract legal cu Editura ePublishers Srl. Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “PROIECT” la adresa de email : cmunteanu55@gmail.com
WEST
09 mai 13:27
+0
VOTURI
-0
Foarte tare abia astept proIectul la 22 imi cumpar sa maoara taranii de ciuda.
marcy
08 mai 02:15
+0
VOTURI
-0
Dar cine-l construieste, loserilor? Omiteti esentialul; vreun bugetar cumva? vreun baron/mafiot, sau Statul Roman?
andrey
07 mai 14:47
+0
VOTURI
-0
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de gmail: sharkye.sharkye@gmail.com
vlad
07 mai 10:19
+0
VOTURI
-0
Buna intrebarea Margai, nu vad in plan parcari.... baga iarasi cateva nivele in subteran unde nu intra de fapt nimeni??? La atatea apartamente sincer unul dintre blocuri trebuia sa fie exclusiv parcare, cum e la Unirea. 22 de etaje mi se pare si mie foarte foarte mult... dar adevarul e ca nu cunosc foarte bine zona. Pe Tudor Vladimirescu nu sunt blocuri, dar poate sunt pe Progresul?? Daca ar fi langa niste blocuri de 10 etaje ar fi OK din punctul meu de vedere... daca nu sunt, atunci nu e normal sa le aprobe.
radu
06 mai 17:43
+0
VOTURI
-0
mi se par mult prea inalte pt zona respectiva. Sincer nu mi-as cumpara apartament la etajul 10 daramite la 22
Marga
06 mai 15:41
+0
VOTURI
-0
Da' parcari au?
Unde o sa tina sutele de masini?
Victor
06 mai 15:23
+0
VOTURI
-0
sper sa nu faca o hidosenie ca Asmita Gardens...daca tot construiesc macar sa faca ceva frumos

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h