Turnuri de 14 etaje lângă Piața de Flori din Sectorul 5UPDATE: Consiliului General al Municipiului București a aprobat, în şedinţa de joi, 28 mai, Planul Urbanistic Zonal pentru proiectul Inox Office/ Residential Complex. PUZ-ul prevede construirea unui nou ansamblu de clădiri pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropierea Pieței de Flori din Sectorul 5. Investitorii intenționează să ridice mai multe clădiri cu 8 și 14 etaje în care vor fi amenajate locuințe, dar și spații comerciale și de birouri.

Turnuri de 14 etaje langa Piata de Flori din Sectorul 5
Turnuri de 14 etaje lângă Piața de Flori din Sectorul 5

Un nou complex de clădiri va fi construit pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, în apropierea Pieței de Flori din Sectorul 5. Pe un teren cu o suprafață de 20.194 metri pătrați,Tulip Management și Essenza Textile Prod-Impex SRL, vor construi patru clădiri cu trei niveluri în subsol, parter și 8 - 14 etaje.

Potrivit Planului Urbanistic Zonal, clădirile vor avea funcțiuni mixte - locuințe, servicii, comerț, birouri. În cadrul noului complex vor fi amenajate un drum de incintă, alei pietonale, spații de agrement și chioșcuri. De asemenea, pe o suprafață de aproximativ 6.000 metri va fi amenajat spațiu verde. 

În acest moment, pe terenul de pe bd. Tudor Vladimirescu nr. 29 este incinta industrială unde a funcționat Sc Inox SA.  

Tot într-o fostă zonă industrială, pe platforma fostei fabrici Timpuri Noi, Interprime Properties, divizia imobiliară a grupului IKEA în România, vrea să construiască un ansamblu de clădiri cu turnuri de 19 și 20. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, ansamblul imobiliar va avea funcțiuni mixte: hotel, birouri, servicii, spatii publice și comerciale, locuințe și parcaje. 

Etichete: birouri, complex, PUZ, Sectorul 5, turn

0/1 COMENTARII
Cris
28 mai 13:28
+0
VOTURI
-0
Da. Acolo e un loc foarte bun pentru zgarie-nori. Si mai e unul foarte bun in Ferentari. Acolo imi doresc sa vad mutat centrul finaciar-bancar al Bucurestiului. E o zona foarte buna, de viitor. Trebuie dat un pic cu matura, dar in rest e ok

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE