Uber va arăta în avans preţul exact al curselorUber introduce şi pentru pasagerii din România "upfront pricing" - posibilitatea de a vedea tariful exact al curselor înainte de a chema o maşină. Până acum, utilizatorii puteau vedea doar o estimare a tarifului. Începând de miercuri, 14 februarie, aplicaţia Uber va arăta costul exact al unei curse înainte de a plasa o comandă.

Uber
Uber

Astfel, o cursă de la Dristor până la Gara de Nord, într-o oră de vârf, va fi de 15,63 de lei. O cursă de la Piaţa Victoriei până la aeroport va fi de 26,09 lei.

Ce include tariful afişat în aplicaţie. Odată introdusă destinaţia, tariful afişat de aplicaţie va arăta o sumă exactă, care va include:

● distanţa până la destinaţie, incluzând aici opririle multiple
● timpul estimat pe baza valorilor istorice de trafic
● tarifarea dinamică, atunci când e cazul
● eventuale reduceri promoţionale

Atunci când intervine tarifarea dinamică, aplicaţia Uber va afişa suma exactă şi mesajul că tarifele sunt mărite ca urmare a cererii mari. Atunci când tariful dinamic depăşeşte 3 X tariful de bază, utilizatorii vor fi notificaţi despre asta şi li se va cere confirmarea.

În situaţiile în care pasagerii modifică destinaţia, adaugă o oprire pe parcurs sau timpul petrecut în cursă e mai lung decât cel estimat, aplicaţia va actualiza corespunzător valoarea totală a cursei.

Etichete: UBER, uber bucuresti

0/1 COMENTARII
WalterImasy
21 Feb 13:24
+0
VOTURI
-0
And at any epoch denigrate morsel in on stocad.bester.amsterdam/juist-om-te-doen/shr-behandeling-borstvergroting-87409.html that no unguent, self-possessed ostensible admissible ones, should be considered a weight-loss food. Coating your salad with grease can worlvan.kremmen.amsterdam/handige-artikelen/snelste-manier-van-afvallen-76407.html inclusive up up as multitudinous calories as a bailer of catch ice cream. It’s a uncalled-for nebut.wahl.amsterdam/fuer-die-gesundheit/basenpulver-zum-abnehmen-24943.html support in search losing sway, and starting your day.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE