Uber lansează un nou serviciu în București, pentru familiiUber lansează un nou serviciu în București destinat familiilor cu copii mici. Utilizând serviciul uberFAMILY, pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii între 9 si 18 kg. Noua facilitate crește tariful cursei cu 7 lei. 

Uber lanseaza un nou serviciu in Bucuresti, pentru familii
Uber lansează un nou serviciu în București, pentru familii

Uber lansează serviciul uberFAMILY în București. Utilizând acest serviciu, pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii între 9 si 18 kg, pentru care vor plăti mai mult cu 7 lei.

UberFAMILY este disponibil in Varsovia, New York, Philadelphia, Washington DC si acum si in Bucuresti, spune compania.

Fiecare scaun de copil folosit pe platforma uberFAMILY detine certificare RCE R44/04 si fiecare sofer stie cum sa instaleze corect scaunul pus la dispozitie pasagerilor. Un membru al echipei locale Uber a verificat personal fiecare scaun. In plus, s-a folosit o verificare aditionala prin consultarea listei ADAC de teste efectuate pe diverse scaune de copii, spune compania, citată de Hotnews.ro. 

Cum functioneaza serviciul ?
-  Deschide aplicatia Uber
- Apasa pe butonul "Scaun pentru copil"
-  Comanda o masina uberFAMILY dotata cu scaun
- Mergi cu copilul tau in siguranta in scaun - toti soferii stiu cum sa instaleze corect scaunele puse la dispozitie pasagerilor, insa este responsabilitatea pasagerului adult care calatoreste cu copilul sa aseze copilul in scaun, sa ii puna centura de siguranta a scaunului si sa se asigure ca scaunul este instalat corect.

.

Etichete: scaun copil, tarif, UBER, Uberfamily

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE