Uber lansează un nou serviciu la Bucureşti, cu maşini dintr-o gamă superioară. Cât va costaUber va lansa joi, în Bucureşti, serviciul UberSELECT, prin care utilizatorii vor avea acces la maşini dintr-o gamă superioară: modele ca Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, conform exemplelor oferite. 

Uber lanseaza un nou serviciu la Bucuresti, cu masini dintr-o gama superioara. Cat va costa
Uber lansează un nou serviciu la Bucureşti, cu maşini dintr-o gamă superioară. Cât va costa
Foto: uberexpansion.com

Compania a anunţat, printr-un comunicat de presă, că utilizatorii vor putea comanda prin UberSELECT începând de joi.

"Acest serviciu, care până acum a fost disponibil doar în afara Europei, va funcţiona pentru prima dată şi în capitala României. Până acum, bucureştenii au putut folosi doar uberX, alternativa low-cost de ridesharing oferită de Uber. Cu lansarea UberSELECT, utilizatorii pot acum să aleagă dintre o varietate de maşini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat şi Skoda Octavia, deţinute de şoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Fiecare călătorie va oferi un plus de lux - o sticlă de apă pentru fiecare pasager", se arată în comunicatul companiei.

Reprezentanţii companiei nu au anunţat care este preţul per kilometru cu acest serviciu, însă au adăugat că "o călătorie cu UberSELECT din zona podului Pipera până la Piaţa Iancului va costa, în medie, 20 lei".

Pe baza acestei informaţii şi având în vedere că din Şoseaua Pipera până în Piaţa Iancului sunt circa 8 kilometri, deducem că serviciul UberSELECT ar costa în jur de 2,5 lei per kilometru.

Toate călătoriile cu Uber se efectuează fără numerar, plata făcându-se direct de pe cardul înregistrat în cont.

Noii utilizatori Uber pot încerca gratuit serviciile uberX sau UberSELECT, introducând un cod de promoţii. Astfel, prima cursă va fi gratuită, în limita a 30 lei.

VEZI ŞI: Câţi şoferi UBER sunt în Bucureşti, la 8 luni de la lansarea în România

Etichete: pret uber, UBER, uber bucuresti, uberselect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE