Uber scade tarifele în București. Tariful minim rămâne neschimbatÎncepând din 13 aprilie, tarifele pentru uberX în București vor fi reduse cu 10%. Astfel, noile tarife pentru uberX sunt: 1.45 Lei/km, 0.26 Lei/minut. Tariful minim rămâne neschimbat: 8 lei.

Uber scade tarifele
Uber scade tarifele

În New York, tarifele au scăzut în 4 ani cu 30%, în timp ce veniturile șoferilor parteneri au crescut cu 50%. În Polonia, unde a fost implentată o scădere a tarifelor luna trecută, se înregistrează deja o creștere cu 18% a numărului de curse pe oră, se arată într-un comunicat.

"Scăderile de prețuri sunt menite să încurajeze pasagerii să folosească serviciul mai des și, implicit, să asigure mai multă activitate pentru șoferii parteneri în perioadele cu cerere mai puțin intensă, așa cum este sezonul cald. Viziunea noastră este să oferim cât mai multor oameni acces la transport sigur și convenabil, la tarife mai accesibile, oferind în același timp o oportunitate economică atractivă pentru parteneri", au declarat reprezentanții Uber România.

Uber crescuse prețurile la 1,65 de lei pe kilometru în decembrie, lucru ce a intrigat utilizatorii, dar a fost un lucru pozitiv pentru șoferi, care au fost mai eficienți. Ideea Uber este de a avea cât mai mulți șoferi pentru a reduce timpii petrecuți de oameni în așteptare. Din același motiv, Uber a introdus și posibilitatea pentru șoferii parteneri să accepte o cursă spre finalul uneia deja existente, ca să elimine timpii morți petrecuți în trafic.

Etichete: pret uber, scad preturile uber, UBER, uber pret, uber taxi, uberx

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE