Ucigaşul prostituatei găsite în pădurea Băneasa, reţinut: a ucis-o cu ciocanulAutorităţile au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Marin Dumitru, în vârstă de 24 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi tâlhărie. Acesta este acuzat că ar fi omorât-o pe prostituata găsită pe 1 noiembrie în pădurea Băneasa pentru a o jefui. Bărbatul a sustras 400 de lei de la prostituată.

Criminalul prostituatei gasite moarte in padurea Baneasa a fost retinut
Criminalul prostituatei găsite moarte în pădurea Băneasa a fost reţinut

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti au stabilit că motivul crimei a fost jaful. Potrivit anchetatorilor, crima se petrecut pe 31 octombrie, în jur orelor 15.30-16, în pădurea Băneasa. Inculpatul a lovit-o repetat în cap pe victima de 30 de ani cu pumnii şi un ciocan, provocându-i leziuni grave, în urma cărora a decedat. Acesta a furat apoi poşeta victimei şi un telefon mobil. Trupul fetei a fost găsit a doua zi dimineaţă de concubinul acesteia, care ştia că ea practică prostituţia.

În cursul zilei de azi, Tribunalul Bucureşti va fi sesizat cu o propunere de arestare preventivă a inculpatului.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB.

În pădurea Băneasa stau, de obicei, mai multe prostituate, chiar lângă Academia de Poliţie "Alexandrulu Ioan Cuza". Despre prostituatele de la Băneasa, citiți și un articol însoțit de video, realizat de B365.ro

Etichete: criminal, suspect

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE