UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR FINAL 0 - 2UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR LIVE. Cele două echipe încearcă să câştige primele puncte în grupa C. Partida se joacă LIVE de la ora 19:00, la Lyon. B365.ro prezintă LIVE SCOR Ucraina - Irlanda de Nord. De asemenea, meciul poate fi urmărit LIVE VIDEO pe DolceSport.

UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR LIVE. Cele două echipe încearcă să câştige primele puncte în grupa C.

UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR 0 - 2

Minutul 90. Niall McGinn (Irlanda de Nord) marchează un gol şi dublează avantajul irlandezilor înainte de finalul partidei.

Minutul 70. Şansă pentru Viktor Kovalenko (Ucraina). El a trimis un şut surprinzător de la marginea careului! Portarul a fost puţin norocos, mingea a trecut cu mult pe lângă bara dreaptă.

Minutul 50. Irlanda deschide scorul. Gareth McAuley (Irlanda de Nord) câştigă în interiorul careului mingea venită dintr-o lovitură liberă şi trimite o lovitură cu capul care ajunge în interiorul porţii pe partea stângă. 

A început a doua repriză.

Minutul 39. Jamie Ward (Irlanda de Nord) trimite o pasă în interiorul careului, dar încercarea lui este respinsă.
Minutul 34. Craig Cathcart (Irlanda de Nord) reacţionează bine arată că este atent în interiorul careului pentru a prelua mingea trimisă din corner. El nu reuşeşte să direcţioneze balonul în plasă cum acesta zboară puţin pe lângă bara dreaptă.

0 - 0 la PAUZĂ.

Echipe probabile

UCRAINA: Piatov - Fedeţki, Haceridi, Rakiţki, Șevciuk - Stepanenko, Sidorciuk - Iarmolenko, Zincenko, Konoplianka - Zozulia

IRLANDA DE NORD: McGovern - McLaughlin, Cathcart, J. Evans, Hughes - Dallas, Norwood, Baird, Ferguson - Davis - Lafferty

VEI AICI LIVE VIDEO PARTIDA începând cu ora 19.00

UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR LIVE. Cele două echipe încearcă să câştige primele puncte în grupa C. Cu zero puncte după prima etapă, Ucraina și Irlanda de Nord încearcă să opțină primele puncte la actualul Campionat European. Partida din grupa C se joacă în exclusivitate pentru România pe Dolce Sport. 

UCRAINA - IRLANDA DE NORD SCOR LIVE. Cele două echipe încearcă să câştige primele puncte în grupa C.

Meciul se va juca la Lyon va fi condusă de o cehul Pavel Královec, acesta fiind ajutat la cele două tușe de Roman Slyško și Tomáš Mokrusch.

Etichete: EURO 2016, grupa c, meci euro 2016, SCOR LIVE, UCRAINA - IRLANDA DE NORD

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE