UDMR susţine moţiunea de cenzură împotriva Guvernului PontaPreşedintele UDMR Kelemen Hunor a anunţat că va susţine moţiunea de cenzură iniţiată de PNL.

UDMR va ataca votul prin corespondenta la CCR
UDMR va ataca votul prin corespondenţă la CCR
Foto: www.ancheteonline.ro

UDMR va sustine motiunea de cenzura initiata de PNL, a anuntat miercuri presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, precizand ca decizia formala se va lua luni, in grupurile parlamentare reunite ale UDMR. El a precizat ca miercuri a fost o prima discutie cu liberalii, dupa depunerea motiunii de cenzura, care a vizat atat acest subiect, cat si situatia de la Televiziunea Romana, si ca liderii UDMR si PNL urmeaza sa se mai intalneasca in aceste zile.

"Motiunea de cenzura - un instrument politic si este foarte bine sa fie folosit in fiecare sesiune parlamentara. Ramane, cel putin pentru mine, intrebarea daca era bine sa fie initiata aceasta motiune acum sau peste doua trei saptamani, dar nu mai este cale de intoarcere. UDMR este in Opozitie si aproape sigur ca se va comporta ca o formatiune politica in Opozitie, sigur ca nu va vota impotriva motiunii de cenzura, dar consultandu-ma cu colegii mei marea majoritate crede ca trebuie sa mergem pe logica unei formatiuni politice in Opozitie", a declarat Kelemen Hunor miercuri, dupa intalnirea cu liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, potrivit Hotnews.ro.

Etichete: moţiune de cenzură, motiune ponta, udmr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE