Udrea trasă de urechi că a uitat de colegiul unde a fost aleasă deputat FOTOGALERIEJoi la prânz, timp de aproximativ jumătate de oră, ministrul Udrea şi, totodată, preşedinte al PDL Bucureşti, a făcut o baie de mulţime cu zeci de locuitori din cartierul Drumul Taberei unde a fost prezent pentru semnarea unui contract de finanţare privind modernizarea parcului cu acelaşi nume din Sectorul 6 al Capitalei.

Cu această ocazie, unii alegători au atenţionat-o pe Udrea că a uitat să mai treacă prin cartier, aşa cum a promis în campania electorală. "Doamna ministru, aţi uitat de noi, nu aţi mai fost de mult timp pe aici", i s-a adresat o pensionară din Bucureşti. La rândul său, deputatul PDL din Colegiul 25 din Drumul Taberei şi-a recunoscut absenţa. "Este adevărat, n-am mai fost demult. Nu am mai vorbit de mult timp", a spus Udrea pe un ton compătimitor, fără a-i oferi însă bucureştencei şi o explicaţie pentru asta.

Alte persoane prezente la eveniment au fost mult mai vehemente în acuzaţii. "Mai aveţi curajul să veniţi aici după tot ceea ce aţi făcut?", a strigat un bărbat din mulţime. Acesta a fost însă repede îndepărtat de forţele de ordine.

În schimb, alţi bucureşteni au încurajat-o pe Udrea pentru un nou mandat. "Doamna ministru, fiţi tare şi să nu răspundeţi la provocări", a sfătuit-o o femeie în vârstă pe ministrul Udrea.

Etichete: Colegiul 25, deputat, Elena Udrea, parcul Drumul Taberei

0/0 COMENTARII
Emilia
01 Sep 20:00
+0
VOTURI
-0

Din pacate,prostia e in floare chiar la persoanele cele mai lovite in aceasta perioada.

Admiratoarele astea au si drept de vot,,,

George
02 Sep 11:27
+0
VOTURI
-0

Emilia draga banuiesc ca nu esti invidioasa pe Udrea,nu de alta dar ea chiar mai face cate ceva prin tara asta ,important este sa si vedem nu sa ascultam pe Antene aberitatile debitate de unii securisti ai lui Voiculescu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE