Udrea amenință: Ştiu foarte multe despre oamenii din DNA şi SRI. Abia aștept să le spunElena Udrea anunță noi dezvăluiri. Fostul ministru a declarat într-un interviu acordat EVZ că ştie foarte multe lucruri despre oamenii din SRI şi DNA, lucruri pe care "abia aşteaptă" să le spună procurorilor care o vor audia în noul dosar penal. Elena Udrea a mai spus că lucrează la o carte în care va face câteva dezvăluiri. 

Udrea ameninta: Stiu foarte multe despre oamenii din DNA si SRI. Abia astept sa le spun
Udrea amenință: Ştiu foarte multe despre oamenii din DNA şi SRI. Abia aștept să le spun
Foto: evz.ro

Elena Udrea a declarat, în legătură cu cel de-al treilea dosar penal deschis pe numele ei de procurorii DNA, că de data aceasta sunt lucruri pe care le va spune procurorilor şi că nu are de gând să ascundă nimic.

"Dacă vorbim de ultimele acuzații aduse de către Parchet, lucrurile sunt ceva mai elaborate. De data aceasta, spre deosebire de Gala Bute unde habar n-aveam de ce spuneau ceilalți inculpați, acum știu niște lucruri și le voi spune. Doar că procurorii, în planul lor de a mă mai aresta încă o dată, au cerut arestarea mea preventivă fără ca măcar să mă audieze. Nu pot să spun nimic acum, tocmai pentru că nu am dat o declarație în fața procurorilor, iar dosarul este secret. Nu am de gând să ascund nimic, sunt lucruri pe care abia aștept să le povestesc", a spus Elena Udrea la evz.ro.

"Pe de-o parte cred că una din motivațiile pentru care a pornit toată această campanie, linșarea Elenei Udrea de către DNA și SRI, mă rog parte din SRI, este faptul că vor să arate că se dezic de cel care i-a creat și i-a pus în funcții și i-a susținut timp de 10 ani (n.r. Traian Băsescu). Și, evident, că sunt acum loiali noului regim! I-am incomodat și înainte, știu și foarte multe lucruri despre ei, și am demonstrat că am curajul să le spun. Deci, logic este ca ei să încerce și decredibilizarea mea și în același timp să încerce să mă reducă la tăcere", a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă Dorin Cocoș a denunţat-o, aceasta a spus că "nu". "Totul e pornit de la Ana Maria Topoliceanu, în februarie. Dorin Cocoș dă declarații în ambele dosare, dar el nu face denunțuri", a completat ea.

Elena Udrea scrie o carte 

"Eu am început să scriu o carte la care recunosc că, așa, mai spre vară, am încetinit ritmul, dar evident că o voi termina, și acolo voi spune foarte multe lucruri. Poate și ăsta este un motiv pentru care totuși se insistă în arestarea Elenei Udrea. Cred că ține de adevărul istoric, ca lucrurile acelea să fie făcute publice și poate că, acum, oamenii vor crede mai mult decât credeau în februarie, iar în perioada următoare, pe măsură ce foarte multe adevăruri se vor devoala, sunt convinsă că vor crede din ce în ce mai mulți. Lucrurile pe care eu le spun acolo sunt, până la urmă, chiar se pot verifica. Mulți dintre cei pe care i-am pomenit n-au avut curaj să recunoască ceea ce eu am apucat să spun și public, însă eu nu cred că vom mai rămâne mult timp de aici încolo. Pentru că ceea ce se întâmplă în această perioadă, abuzurile acestea care se fac pentru ca sistemul cu S mare să pună mâna pe putere în România cred că vor înceta, și nu numai că vor înceta, dar nu va trece mult și toate aceste abuzuri vor fi cercetate și cei care le fac vor răspunde", a precizat Elena Udrea.

Deputatul a vorbit şi despre relaţia cu jurnalistul Rareş Bogdan, despre care spune că este "încurcat" de faptul că i-a făcut câteva destăinuiri.

"Cu Rareș Bogdan am avut o relație relativ bună, el mi-a spus mie foarte multe lucruri și cred că acum regretă că mi le-a spus, lucruri pe care eu le povestesc în Jurnal. Cred că Rareș Bogdan acum, fiind așa cum chiar el mi-a povestit, prieten foarte bun cu domnul Hellvig, actualmente director SRI, este încurcat de faptul că mi-a făcut acele destăinuiri. Acum Rareș Bogdan apără cauza Sistemului. El este prieten cu directorul SRI, este în anturajul domnului Iohannis... Nu m-a mai prins el la putere, deci nu prea a avut ocazia, dar aveam o relație normală, atât de normală încât, v-am spus, mi-a povestit lucruri interesante despre domnul Coldea, despre domnul Helvig, lucruri pe care eu la rândul meu le-am spus în Jurnal. Știu că lucrul acesta l-a scos din minți pe Rareș Bogdan pentru că evident că aflându-se putea să-i strice acest aspect, putea să-i strice buna relație cu directorul SRI, cu președintele României și așa mai departe", a mai spus Udrea.

 

 

Etichete: DNA, Elena Udrea, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE