Udrea: Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014Elena Udrea a declarat, duminică seară, că, liderul PNL Crin Antonescu "începe să nu mai conteze", în contextul în care prestaţia de om politic a lui Călin Popescu Tăriceanu este mai bună. Mai mult, aceasta spune că Antonescu nu va candida la alegerile prezidenţiale din 2014, întrucât PSD nu îl va susţine.

Udrea spune ca Antonescu nu va fi sustinut de PSD la alegerile prezidentiale din 2014
Udrea spune că Antonescu nu va fi susţinut de PSD la alegerile prezidenţiale din 2014
Foto: B365.ro

"L-am reevaluat pe domnul Tăriceanu. Prin comparaţie cu ceea ce face domnul Antonescu, prestaţia de om politic, de prim-ministru, de lider PNL a domnului Tăriceanu este mai bună. Pe de altă parte, nu cred că este treaba mea să văd cum se rupe PNL", a comentat Elena Udrea situaţia din PNL.

"Domnul Antonescu începe să nu mai conteze. Nu va candida în 2014, PSD nu va susţine un candidat PNL, nu va candida din partea USL, iar dacă PNL nu va mai fi la guvernare, domnul Antonescu nu va mai avea aceleaşi pârghii de a controla PNL-ul ca până acum şi probabil că însuşi partidul îi va retrage candidatura la prezidenţiale", a mai spus Udrea la România TV.

În ceea ce priveşte PDL, Udrea a precizat că îşi doreşte ca organizarea Convenţiei să fie făcută cât mai rapid. "Sunt două curente de opinie în PDL. Unul care merge pe ideea - Convenţia trebuie făcută spre luna mai şi al doilea, la care mă raliez, că trebuie făcută mai devreme. S-a stabilit că pe 23 februarie se va fixa data convenţiei", a precizat Elena Udrea.

Etichete: Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu, Elena Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE