Udrea despre proteste: Opoziţia incită la violenţăElena Udrea (Foto: Grup RC)
Elena Udrea (Foto: Grup RC)

”Protestele nu trebuie să fie confiscate de o grupare politică. Opoziţia nu are dreptul să politizeze aceste mitinguri. Protestele sunt la adresa polticienilor, în general, în special impotriva celor care au condus România în ultimii 20 ani. Și liderii din Opoziţie au fost la guvernare”, a declarat Elena Udrea.

Șefa PDL Bucureşti a precizat, vineri, că Opoziţia autohtonă instigă la violenţă. ”Incitarea Opoziţiei la violenţă nu poate să aducă nimic bun. Opoziţia să nu pună paie pe foc. În alte ţări, unde situaţia e mult mai grea, Opoziţia a avut un dialog constructiv”, a spus Udrea.

”Ca orice guvernare, probabil putea să facă anumite lucruri mai bine. Nu există în acest moment o alternativă politică credibilă. Nemulţumirile faţă de întreaga clasă politică arată ca soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta, ci una care sa rezulte dintr-un dialog constructiv", a completat democrat-liberala.

Udrea motivează actuala situaţie prin comunicarea insuficientă cu populaţia. "Poate n-am vorbit suficient cu oamenii, dar cu siguranţă n-a fost din aroganţă. A fost o perioadă extrem de grea, uneori poate n-am avut nici timp să vorbesc cu familia. E un motiv pentru care, de multe ori, nu am fost suficient de prezenţi pentru a dialoga cu oamenii. Poate azi ar fi inţeles altfel situaţia", a mai spus aceasta.

Actualul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a mai precizat că, în actualul context economic, ”soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta. Nu există alternative politice mai bune”.

Etichete: Elena Udrea, opozitie, proteste

0/0 COMENTARII
ion
22 ian 14:39
+0
VOTURI
-0

Ce placere are USL-ul sa vada ca oamenii se chinuie in strada pentru un scop comunist?!

appollo
22 ian 11:37
+0
VOTURI
-0

Caderea Guvernului va duce automat la deprecierea nivelului de trai din Romania. Traversam o perioada dificila din punct de vedere economic, iar ultimul lucru pe care ni-l dorim acum este instabilitatea. Masurile Guvernului Boc ne tin acum pe linia de plutire, nu proteste inutile ale USL.

cetateanu
21 ian 23:16
+0
VOTURI
-0

Intentia USL-ului de a manipula si instiga poporul la prostest, nu face onoare celor doua partide politice si nici nu rezolva problemele Romaniei!

zuzu
21 ian 22:13
+0
VOTURI
-0

Il sustin pe TRAIAN BASESCU si actualul Guvern!!!

best
21 ian 21:34
+0
VOTURI
-0

• Opoziţia tot trâmbiţează demisia preşedintelui Băsescu. De ce ar demisiona şeful statului, mă întreb? A fost ales în urmă cu numai doi ani de majoritatea românilor, pentru un mandat de 5 ani. Dincolo de faptul că o ipotetică demisie ar fi un act de laşitate, care ar fi motivele unei retrageri dintr-o funcţie de acest nivel? În plus, aş remarca lipsa de bun simţ din partea preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care îşi permite să se pronunţe pe teme legate de Piaţa Universităţii având mineriadele pe conştiinţă.

nicu
21 ian 21:32
+0
VOTURI
-0

Treziti-va la realitate oameni buni. Romania are mult prea multe pe cap ca sa mai aiba nevoie si de proteste

omida
21 ian 21:18
+0
VOTURI
-0

• Este clar că pericolul cel mai mare pentru România în acest moment este că prelungindu-se foarte mult protestele de stradă să transmitem sentimentul de instabilitate în exterior şi, din această cauză, să descurajăm atât investitorii cât şi agenţiile de rating şi finanţatorii. Efectul negativ va fi rapid şi general şi îl va simţi fiecare român în buzunar. Riscăm să avem dobânzi mai mari la credite, riscăm să slăbim moneda naţională, riscăm să destabilizăm parametrii macroeconomici cu care astăzi ne putem mândri în Europa.

xtb
21 ian 21:05
+0
VOTURI
-0

intentia USL-ului de a manipula si instiga poporul la prostest, nu face onoare celor doua partide politice

anda
21 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

PDL consideră în continuare că până la alegerile de anul acesta, dialogul este cea mai bună soluţie pentru a rezolva problemele.

vox
21 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

Mesajul transmis de catre opozitie este unul foarte clar….si anume ca ar face orice pentru a a pune mana pe putere

edith
21 ian 20:30
+0
VOTURI
-0

Ponta demonstrează că nu se dă înlături de la nimic în marşul său către putere.

BogdyZ
21 ian 20:09
+0
VOTURI
-0

Cum tu PONTA care esti cetatean al Romaniei sa te duci la Parlamentul European sa ceri amenzi si intreruperea fondurilor europene catre tara noastra??? RUSINE ochelaristule si ciudosule... tu ne faci de rusine...

mama
21 ian 20:07
+0
VOTURI
-0

Este clar că pericolul cel mai mare pentru România în acest moment este că prelungindu-se foarte mult protestele de stradă să transmitem sentimentul de instabilitate în exterior şi, din această cauză, să descurajăm atât investitorii cât şi agenţiile de rating şi finanţatorii. Efectul negativ va fi rapid şi general şi îl va simţi fiecare român în buzunar. Riscăm să avem dobânzi mai mari la credite, riscăm să slăbim moneda naţională, riscăm să destabilizăm parametrii macroeconomici cu care astăzi ne putem mândri în Europa

gigel
21 ian 20:06
+0
VOTURI
-0

România are nevoie de reforme pentru mai departe. Cu preţul suferinţelor unei întregi naţiuni, România şi-a apărat stabilitatea economică.

Alexj
21 ian 20:06
+0
VOTURI
-0

Maria nu vreau sa privesc astfel de filme.Bag p......in Dan Voiculescu si toata Antena 3...Bulangiilor Dezinformati.Realitatea TV sunteti niste nesimtiti care sunteti platiti regeste cu mii de euro pe luna si nu aveti altceva decat sa intrigati oamenii.HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu

maria
21 ian 20:05
+0
VOTURI
-0

• Crin Antonescu alege să îi dezinformeze pe români sau demonstrează că nu ştie legea. Dacă Parlamentul ar demisiona in corpore atunci s-ar organiza alegeri din care ar rezulta un nou Parlament ce va rămâne în funcţie exclusiv până la alegerile la termen, adică până în toamna acestui an.

nicu
21 ian 19:55
+0
VOTURI
-0

Indiferent de gesturile făcute de opoziţie zilele acestea şi de limbajul dublu folosit, noi rămânem deschişi dialogului cu USL pentru că suntem de părere că este extrem de important pentru societate.

dana
21 ian 19:50
+0
VOTURI
-0

Este clar că pericolul cel mai mare pentru România în acest moment este că prelungindu-se foarte mult protestele de stradă să transmitem sentimentul de instabilitate în exterior şi, din această cauză, să descurajăm atât investitorii cât şi agenţiile de rating şi finanţatorii. Efectul negativ va fi rapid şi general şi îl va simţi fiecare român în buzunar. Riscăm să avem dobânzi mai mari la credite, riscăm să slăbim moneda naţională, riscăm să destabilizăm parametrii macroeconomici cu care astăzi ne putem mândri în Europa.

Mada
21 ian 19:50
+0
VOTURI
-0

Suntem conştienţi că nivelul de trai al românilor a scăzut, dar suntem în acelaşi timp încrezători în viitor, ştim că ce a fost mai greu a trecut, ştim că economia României este mult mai pregătită acum să reziste eficient la un cutremur financiar. Acest lucru se datorează în primul rând românilor care timp de doi ani au rezistat cu maximă responsabilitate civică în faţa nevoilor din ce în ce mai mari. Lor li se datorează viitorul stabil al economiei româneşti şi evitarea unui colaps economic care ar fi aruncat în disperare întreaga României şi pe toţi românii. Lor le suntem recunoscători şi către ei vom privi.

andy
21 ian 19:36
+0
VOTURI
-0

Aceste proteste nu sunt despre libertate, dictatură şi alegeri anticipate cum susţine ipocrit opoziţia, sunt despre lipsa de dialog din societatea românească, despre blocajul enorm de comunicare la nivel politic.

Alexj
21 ian 19:30
+0
VOTURI
-0

Ca orice guvernare, probabil putea să facă anumite lucruri mai bine. Nu există în acest moment o alternativă politică credibilă. Nemulţumirile faţă de întreaga clasă politică arată ca soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta, ci una care sa rezulte dintr-un dialog constructiv- a spus Udrea.

BogdyZ
21 ian 19:28
+0
VOTURI
-0

Jos cu Ponta care sa dus la parlamentul european sa ne vorbeasca de rau in interesele lui proprii... Probabil o avut o cursa de pilotaj prin zona... RUSINE... cu siguranta le-a dus si un buchet de CRIN(i) si o punga cu boabe de MAZARE.... RUSINE!!!

ina
21 ian 19:19
+0
VOTURI
-0

USL a facut rau si va face in continuare,nefiind o varianta de viitor

lecturelu*
21 ian 19:10
+0
VOTURI
-0

Nu stie multa lume dar sunt zeci de localitati care au primit finantari europene pentru a dezvolta retele de apa si canalizare, toate in ultimii ani datorita eforturilor depuse de cea pe care o hulesc USL-ashii agitati de ponta si antonescu, adik udrea. Ministerul pe care il conduce a adus apa si canalizare in multe sate si comune, locuri in care oamenii si-ar arata sustinerea daca ar iesi in strada. Romania are populatia in procent de 65 % la tara, care sustine masurile de dezvoltare de infrastructura actuale, deci anticipatele au acelasi rezultat, ar fi doar o cheltuiala in plus. Romani nu va lasati manipulati.

mihai
21 ian 19:10
+0
VOTURI
-0

Eu sustin Traian Basescu ! nu ma intereseaza ce ziceti voi !! Macar nu ne-a facu de rusine ..cum ne face USL –ul in momentul de fata !

elena
21 ian 18:59
+0
VOTURI
-0

Sfatul meu : inchideti tv-urile si na va mai lasati manipulati !

ana
21 ian 18:58
+0
VOTURI
-0

Oamenii aşteaptă de la clasa politică mai puţină demagogie, tensiune şi crize.

zuzu
21 ian 18:45
+0
VOTURI
-0

Desi protestatarii sau mai linistit , vad ca tot continua ! a 8-a zi .. in ninsoare ! Voi (usl) chiar nu realizati ca a-ti chinuit atatia oameni sa iasa in strada pentru nimic ?

robert
21 ian 18:28
+0
VOTURI
-0

Tovarashu’ Iliescu: Multumim minerilor...aaa ..protestatarilor!!!

democratu'
21 ian 18:21
+0
VOTURI
-0

Singura arma a USL pentru a castiga alegerile este manipularea. Manipularea si violenta cu care au instigat protestatarii la gesturi incredibile!

ioana ciufudean
21 ian 18:18
+0
VOTURI
-0

ingura arma a USL pentru a castiga alegerile este manipularea. Manipularea si violenta cu care au instigat protestatarii la gesturi incredibile!

LIBER DIN 2004
21 ian 18:18
+0
VOTURI
-0

AM INCEPUT SA MA SATUR DE IPOCRIZIILE DOMNILOR DE LA USL,DE MODUL CUM MANIPULEAZA IMPREUNA CU TELEVIZIUNILE,OAMENII CARE AU SAU NU AU PROBLEME.SPUN (CARE NU AU PROBLEME)PENTRU CA AM AVUT OCAZIA SA VAD LA CRAIOVA UN VECIN CARE ARE APARTAMENT CU 4 CAMERE SI 3 MASINI DESTUL DE SCUMPE IN FATA BLOCULUI, SI ERA LA MITING SA CEARA O PENSIE MAI MARE.L-AM INTREBAT DE CE ESTE ACOLO SI AM PRIMIT UN RASPUNS CARE M-A BULVERSAT

:NU IMI AJUNGE PENSIA SI VREAU SA MI SE MAREASCA.CAT CREDETI CA ARE PENSIE? RASPUNS 3800 LEI.RUSINE

ana
21 ian 18:00
+0
VOTURI
-0

USL a făcut din dezinformare o artă. O face cu bună ştiinţă, o face din iresponsabilitate, o face din setea de putere.

Dad
21 ian 17:58
+0
VOTURI
-0

• PDL nu este un partid perfect, dar spre deosebire de adversarii noştri politici, nici nu avem această pretenţie, avem capacitatea de a învăţa din propriile greşeli, avem capacitatea de a lua măsurile care se impun pentru asigurarea unei stabilităţi economice generale.

robert
21 ian 17:55
+0
VOTURI
-0

USL-ul nu dă doi bani pe voi. Ei vă vor doar voturile. Pentru USL campania electorală a început cu teatrul din stradă. Nu vă lăsaţi păcăliţi!

alex
21 ian 17:54
+0
VOTURI
-0

Este clar că semnalul oamenilor din stradă este adresat întregii clase politice din România, putere sau opoziţie. PDL l-a înţeles foarte bine şi ar fi trebuit ca şi USL să îl înţeleagă până acum.

sorin
21 ian 17:42
+0
VOTURI
-0

USL-ul nu dă doi bani pe voi. Ei vă vor doar voturile. Pentru USL campania electorală a început cu teatrul din stradă. Nu vă lăsaţi păcăliţi!

anna
21 ian 17:33
+0
VOTURI
-0

Caderea Guvernului va duce automat la deprecierea nivelului de trai din Romania. Traversam o perioada dificila din punct de vedere economic, iar ultimul lucru pe care ni-l dorim acum este instabilitatea. Masurile Guvernului Boc ne tin acum pe linia de plutire, nu proteste inutile ale USL.

BOGDAN
21 ian 17:26
+0
VOTURI
-0

COMUNISTII DE LA USL VOR PUTEREA.NU LE PASA DE TARA,DE NIMENI SI NIMIC.

BOGDAN
21 ian 17:25
+0
VOTURI
-0

DIVERSIUNE USL.PONTA SI ANTONESCU SAGETI OTRAVITE.

magdalena
21 ian 17:24
+0
VOTURI
-0

Socialistii ar trebui sa vina cu solutii, nu sa-I injecteze pe altii sa arunce cu pietre si sa faca scandal. Numai la diversiuni si manipulari sunt buni. Rusine USL !!!

dan
21 ian 17:11
+0
VOTURI
-0

Sa aperam ca oamenii isi vor da seama ca instabilitatea socio-politica nu ajuta Romania si ca trebuie sa acorde in continuare girul actualului guvern. Pentru ca tara sa depaseasca momentul delicat actual ( european si intern ) guvernul Boc trebuie sa.si duca pana la capat reformele. Cand vor fi alegeri de drept atunci se va putea schimba ceva!!

mari
21 ian 16:59
+0
VOTURI
-0

Ce se vede acum in strada este doar o piesa de teatru cu niste actori ieftini platiti de USL, pentru a minti o natiune! Rusine, comunistilor!

lena
21 ian 16:55
+0
VOTURI
-0

PDL nu este un partid perfect,insa are capacitatea de a indrepta lucrurile,pentru ei conteaza ca romanul a iesit in strada sa-si spuna ofurile,insa ca românii să sufere, să li se taie fondurile europene şi să se simtă izolaţi, doar pentru a îţi satisface setea de putere este inadmisibil din partea opozitiei!

andreea
21 ian 16:50
+0
VOTURI
-0

Doamna Ministru Udrea are dreptate.Ponta nu este o solutie. In opinia mea ar fi o involutie!!!

eva
21 ian 16:47
+0
VOTURI
-0

USL nu este solutia romaniei pentru un trai mai bun, nu sunt nesare alegerile anticipate. USL vor sa castige prin manipulare si inducerea in eroare a oamenilor nevoiasi, profitand de naivitatea lor si de problemele de zi cu zi.

diana
21 ian 16:45
+0
VOTURI
-0

Ponta si Antonescu ar trebui sa plece la arabi sa isi faca veacul acolo, pentru tara noastra sunt prea slabi, nu ii duc capul pe astia doi nici cat o gaina, sa se urce amandoi in masina de curse a lui Ponta si sa plece cat mai departe de aici, a pardon am uitat ca Ponta nu e in stare sa conduca o masina e doar copilot si nici asta nu o face bine ca intra din sant in sant cu masina .

kokolina
21 ian 16:42
+0
VOTURI
-0

Opozitia nu vrea decat sa va atraga in jocul lor murdar! Ganditi inainte sa iesiti in strada pentru a fi marionetele unor politicieni avizi de putere!

matei
21 ian 16:41
+0
VOTURI
-0

Domnii Ponta şi Antonescu s-au trezit un pic cam târziu, problema dictaturii a fost rezolvată în 1989. Acum se poate protesta libeeer !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE