Udrea: În denunţul făcut la Parchet am spus că viitorul şef SRI va fi ales de ColdeaElena Udrea a scris, joi, pe pagina sa de Facebook, că a spus în denunţul pe care l-a făcut la Parchet că "viitorul şef SRI va fi ales de Coldea".

Udrea: In denuntul facut la Parchet am spus ca viitorul sef SRI va fi ales de Coldea
Udrea: În denunţul făcut la Parchet am spus că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea
Foto: libertatea.ro

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.

Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România.

Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie.

PS. Ca să nu existe trepidaţii la RomâniaTv şi Antena3, fac precizarea că am voie să comunic pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu.", a scris Udrea pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii.

Etichete: denunț, Eduard Hellvig, Elena Udrea, florian coldea, șef SRI, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h