Udrea,la poliţie,în prima zi din an.În 2016 vrea "un an mai liniştit, cu mai puţine provocări".VIDEOElena Udrea s-a prezentat la poliţie, în prima zi a noului an , pentru măsura controlului judiciar. Fostul ministru a declarat că a petrecut Revelionul în Bucureşti şi că îşi doreşte "un an mai linistit, cu mai putine provocari".

Udrea,la politie,in prima zi din an.In 2016 vrea "un an mai linistit, cu mai putine provocari".VIDEO
Udrea,la poliţie,în prima zi din an.În 2016 vrea "un an mai liniştit, cu mai puţine provocări".VIDEO
Foto: kanald.ro

Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti de rochia în care s-a fotografiat în seara de Revelion: "O aveam de mai mult timp in casă, nu m-am pregatit in mod special pentru Revelionul acesta."

Vezi aici: Ce ţinută a avut Elena Udrea în noaptea de Revelion. FOTO

Udrea a spus că a petrecut Revelionul cu prietenii.

"Am facut Revelionul în Bucureşti. M-am intalnit cu multi cunoscuti. (...) Îmi doresc un an mai linistit, un an cu mai putine provocari, chiar daca 2015 a fost un an în care am invatat mult... Parca e cam mult, imi cam ajunge. A fost 2015 care a trecut, e bine ca a trecut, imi doresc un 2016 mai linistit, imi doresc sa avem mai multa credinta in Dumnezeu si mai multa incredere in noi si in cei din jurul nostru si, daca vom gandi mai pozitiv si vom fi mai buni, cred si sper ca tarii si fiecaruia dintre noi ne va merge mai bine. Când sunt sentimente negative este putin probabil sa ne mearga bine", a mărturisit Udrea, citată de romaniatv.net.

Întrebată dacă a dansat periniţa, Udrea a spus: "Nu am dansat perinita ca nu am fost la nunta. (...) Nu am avut vasc si nu am dansat perinita".

Udrea a vorbit şi despre ce va va face în prima zi a anului: " Încerc sa nu mananc nimic azi, pentru că am mancat mult prea mult sarbatorile astea... Mai mananca omul, dar cat sa manance si o sa incerc sa nu mananc nimic".

Ce le urează romanilor? "Un an mai bun pentru ca sunt convinsa că este loc de mai bine pentru fiecare. Chiar si cei care au avut an bun isi doresc mai mult, cei care nu au avut an extraordionar cu atat mai mult... Am convingerea ca isi doresc un 2016 mai bun. Avem nevoie de credinta in Dumnezeu, de incredere in noi, de gandire pozitiva si sunt convinsa ca vom depasi ce este dificil si ce ne-a incercat."

Etichete: control judiciar, Elena Udrea, poliţie

0/1 COMENTARII
Ion Lupu
01 Jan 20:24
+0
VOTURI
-0
Elena Udrea este interlocutorul cel mai degajat, cel mai sincer si cu verbul mereu la purtator...aceasta atitudine este specifica oamenilor foarte inteligenti si cu simtul umorului foarte dezvoltat...e femeia-politician care e de departe cea mai in voga si va ramane astfel pana in clipa cand va renunta la visurile sale, adica pana in ultima clipa a vietii...asa ca dragi carcotasi si bagareti in vietile oamenilor, dragi jurnalisti de paie, lasati femeia in pace sa-si poarte singura de grija fiindca cu siguranta ea va iesi victorioasa din haosul juridic in care a fost bagata de membrii Trinomului...La multi ani, Elena Udrea!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE