Udrea: Propun ca Arena Naţională să se numească Adriean Videanuudra
udra

"Fabulos şi meciul a fost foarte frumos, spectacolul fotbalistic, dar mai ales spectacolul tribunelor, ceva ce în România, din păcate, nu am apucat să vedem, dar să sperăm că de acum încolo, luând exemplul suporterilor spanioli, vom vedea şi pe stadioanele din România, atunci când joacă echipe româneşti, aceeaşi atitudine de fair play civilizată şi mai ales o pasiune pe care suporterii o arătau pentru echipele pe care le susţineau. A fost extraordinar şi cred că Bucureştiul merită să aibă astfel de evenimente, România merită şi un astfel de eveniment, arată cât de mulţi turişti ne pot vizita în condiţiile în care suntem capabili să organizăm aşa ceva", a precizat Udrea, potrivit Mediafax.

Udrea a făcut această declaraţie la Palatul Copiilor, unde a participat la lansarea candidaturii Sulfinei Barbu pentru Primăria Sectorului 4.

În discursul său, Elena Udrea a arătat că PDL are echipă pentru primăriile de sector şi a vorbit despre Arena Naţională ca fiind "o realizare extraordinară", proiect început pe vremea când Adriean Videanu era primar general al Capitalei.

Udrea le-a spus simpatizanţilor PDL prezenţi la manifestarea democrat-liberalilor că ea propune ca Arenei Naţionale să-i fie dat numele Adriean Videanu.

"Ceea ce-mi doresc este ca bucureştenii să fie bine informaţi, respectiv Sorin Oprescu să continue proiectele mele de primar general. Aşa cum l-a continuat pe cel privind Arena Naţională, să continue şi stadionul de atletism, aflat alături de Arena Naţională. Acestea sunt aşteptările mele, să-mi fie continuate proiectele începute şi nu să-mi poarte numele", a răspuns  Videanu, fost primar al Capitalei.

Etichete: Adriean Videanu, Arena Naţională, Elena Udrea, Stadion

0/0 COMENTARII
make
12 mai 10:50
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat in acest mandat ca toate marile Capitale ale Europei dispun de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung. este un primar capabil, care planifica pe in vedere ca dupa Revolutie orasul s-a dezvoltat haotic si a cazut prada luptei politice.

Madalina
11 mai 18:55
+0
VOTURI
-0

Mai bine statea acasa decat sa aiba astfel de idei. Videanu sa isi vada de treaba lui,de fapt toti pdlistii ar trebui sa se lase de politica si sa se apuce de altceva. Cred ca as fi dispusa sa deschidem un cont unde sa punem bani sa cumparam un vapor.Capitanul vaporului sa fie Basescu sa isi ia toti pdlistii si sa ramana pe mare,odata pentru totdeauna.

Strojmo
12 mai 10:43
+0
VOTURI
-0

Domnul Doctor Oprescu a incercat sa scoata politica din administratie. Cu siguranta se puteau face mai multe daca Primarul avea un Consiliu care sa-l sprijine si nu unul care sa-i puna bete in roate. Mafia PDL trebuie sa dispara pentru ca orasul sa se poata dezvolta

Sabrina Ioana Iordache
11 mai 18:00
+0
VOTURI
-0

Dupa umila mea parere, Udrea ar fi trebuit sa vorbeasca despre proiectele pe care le-a facut EA. Cum astfel de proiecte nu exista, ea pur si simplu da frau liber imaginatiei si incearca sa puna in dreptul numelor prietenilor ei constructii care nu le apartin.

Horia Tutunaru
11 mai 18:46
+0
VOTURI
-0

Udrea ar trebui sa taca!Ca are ceva cu Sorin Oprescu,asta se stie.Dar gogomania asta e greu de inghitit,chiar si pentru unul din pedelaci.

Ioana Alexandra Ghinda
11 mai 16:24
+0
VOTURI
-0

Udrea mai intai invata sa inchida caloriferul ca a veenit caldura si apoi isi da cu presupusul despre proiectele altora.

Mihai Baciu
11 mai 14:48
+0
VOTURI
-0

Dar Udrea nu se intreaba daca o mai asculta cineva?

hihihi
12 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Lucrari esentiale, cum e Pasajul Basarab, n-ar fi fost nicodata terminate! Lucrarile la Pasajul Basarab, inainte de a fi preluate de Oprescu, erau aproape blocate.

Hash
11 mai 10:30
+0
VOTURI
-0

Propun ca sec(s)ului oral sa i se spuna de acum inainte, Elena Udrea, in amintirea dragostei pe care poporul i-o poarta.

hihihi
12 mai 10:29
+0
VOTURI
-0

Oprescu este, de bine de rau, primul primar de dupa Revolutie care a reprezentat intr-adevar interesele oamenilor, ale bucurestenilor. Pentru prima data s-au facut lucruri concrete pentru oras, pentru viata de zi cu zi a oamenilor.

mazemaze
12 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Lucrari esentiale, cum e Pasajul Basarab, n-ar fi fost nicodata terminate! Lucrarile la Pasajul Basarab, inainte de a fi preluate de Oprescu, erau aproape blocate!

Strojmo
12 mai 10:43
+0
VOTURI
-0

Domnul Doctor Oprescu a incercat sa scoata politica din administratie. Cu siguranta se puteau face mai multe daca Primarul avea un Consiliu care sa-l sprijine si nu unul care sa-i puna bete in roate. Mafia PDL trebuie sa dispara pentru ca orasul sa se poata dezvolta.

Elena Soare
11 mai 10:24
+0
VOTURI
-0

Macar Videanu are putina decenta. Intr-un mod elegant refuza sa se asocieze cu aberatiile spuse de Nuti. Stie si el ca nimeni nu e atat de prost incat sa creada balivernele blondei. Dar totusi, in afara de borduri nimic nu ne reaminteste ca omul asta a fost la primarie. Cat despre Nuti habar nu am, poate a tras ceva inainte

magureanu
12 mai 10:20
+0
VOTURI
-0

Mie Doctorul mi-a aratat ca se poate finaliza ceva in tara asta, in ciuda piedicilor PDL si a crizei financiare. Bucurestiul este pe un drum bun am in Oprescu toata increderea.

Alcutza
12 mai 10:35
+0
VOTURI
-0

Lucrari esentiale, cum e Pasajul Basarab, n-ar fi fost nicodata terminate! Lucrarile la Pasajul Basarab, inainte de a fi preluate de Oprescu, erau aproape blocate

caldemir
12 mai 10:51
+0
VOTURI
-0

Oprescu a demonstrat in acest mandat ca toate marile Capitale ale Europei dispun de o strategie de dezvoltare pe termen mediu si lung. este un primar capabil, care planifica pe in vedere ca dupa Revolutie orasul s-a dezvoltat haotic si a cazut prada luptei politice

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE