Udrea spune că ştia de NOUL DOSAR DNA de o lună.Miercuri se discută cererea de ridicare a imunităţiiNumele Elenei Udrea este implicat într-un nou dosar de corupție, cu acuzații de trafic de influență, spălare de bani și luare de mită. Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor va discuta miercuri cererea de ridicare a imunităţii Elenei Udrea. Fostul ministru spune că ştia de NOUL DOSAR DNA de mai bine de o lună din surse SRI. 

Udrea spune ca stia de NOUL DOSAR DNA de o luna.Miercuri se discuta cererea de ridicare a imunitatii (Foto radioconstanta.ro)
Udrea spune că ştia de NOUL DOSAR DNA de o lună.Miercuri se discută cererea de ridicare a imunităţii (Foto radioconstanta.ro)

Elena Udrea a susținut, la Europa FM, că era pregătită pentru acest nou dosar, știind că va fi acuzată în altă cauză din surse DNA și SRI.

"Știam de vreo lună și ceva din surse de la DNA și din surse de la nivelul SRI că există o comandă în interiorul DNA dată de doamna Kovesi doamnei procuror Moraru să-mi facă un alt dosar și să mă aresteze din nou", a spus fostul ministru.

Referitor la informațiile apărute în presă care o arată pe Ana Maria Topoliceanu în postura de denunțător în acest nou dosar, Udrea a explicat că nu știe nimic în acest caz, dar că bănuiește că informațiile sunt corecte.

"Cred, mi-e nu mi-a arătat nimeni dosarul, eu m-am trezit cu această cerere apărută în presă, dar presupun, având în vedere faptele la care se face referire, că este vorba de denunțul doamnei Ana Maria Topoliceanu, eu spunând, într-o altă plângere făcută la CSM împotriva doamnei procuror Moraru, că a chemat-o pe doamna Topoliceanu la ea să facă denunț împotriva mea", a continuat deputatul.

Elena Udrea a fost întrebată și de mita de 5 milioane de euro pe care ar fi cerut-o de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu pentru a interveni în cazul unui contract dintre Buzăianu și Hidroelectrica.

"Nemaipomenit! Este cineva la Hidroelectrica care să spună că eu, Elena Udrea, am intervenit vreodată pentru cineva? Având în vedere că omul de afaceri despre care se vorbește este domnul Buzăianu, pe care l-am văzut o singură dată în viața mea în 2005 și cu care am avut un conflict încă din anul 2005, cum aș putea eu, Elena Udrea, să-i fi cerut mită acestui om? Ce este foarte ciudat, într-un context pe care nu vi-l povestesc acum, am decis să fac o precizare în dosarul disjuns din Gala Bute, referitor la finanțarea campaniei PDL București din 2012, precizare care se referă exact la speța cu domnul Buzăianu", a răspuns aceasta, conform realitatea.net. 

"Nu pot să vă spun în momentul acesta despre ce precizare este vorba. Chiar nu am cum, pentru că nu vreau să fiu pusă din nou în situația în care vorbesc despre niște lucruri înainte de a le spune în fața procurorilor. Dacă procurorii m-ar fi chemat în cazul acesta, poate aflau adevărul", a continuat fostul ministru.

Etichete: dosar DNA, Elena Udrea, nou dosar DNA, RIDICAREA IMUNITĂȚII, surse SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE