Udriște: Magistrala 6 de metrou a obținut toate avizele de specialitate și avizul preliminarDeputatul PDL Gheorghe Udriște a declarat vineri că magistrala 6 de metrou București-Otopeni a obținut toate avizele de specialitate și avizul preliminar al Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului de la Primăria Capitalei și că se așteaptă aprobarea Consiliului General al Municipiului București pentru acest proiect.

Udriste: Magistrala 6 de metrou a obtinut toate avizele de specialitate si avizul preliminar
Udriște: Magistrala 6 de metrou a obținut toate avizele de specialitate și avizul preliminar

"Proiecția pe care am dat-o magistralei 6 de metrou, legătura rețelei de metrou a Municipiului București cu Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni, pe vremea când ocupam funcția de director general al Metrorex, a obținut toate avizele de specialitate și avizul preliminar al Comisiei Tehnice de Urbanism și Amenajarea Teritoriului de la Primăria Capitalei. Sunt vești foarte bune și aștept cu interes avizul final și aprobarea Consiliului General al Municipiului București", spune Udriște, potrivit Economica.net.

El adaugă că linia 6 de metrou reprezintă o legătură intermodală de transport pentru călători între gara CF București Nord și Aeroportul Internațional Henri Coandă, pol principal de conexiune europeană în rețeaua TEN-T.

"Din păcate, proiectul suferă întârzieri mari, care sper că vor fi recuperate pe timpul execuției, cu condiția asigurării coerente a fondurilor necesare. Conform planificării inițiale, ar fi urmat ca licitația pentru încredințarea lucrărilor de construcție să se desfășoare la începutul lui 2013, iar în partea a doua a anului să fi fost demarate lucrările de execuție", menționează deputatul PDL.

Etichete: magistrala 6 metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE