UIMITOR. Un pasager a alergat pe pista aeroportului din Madrid pentru a prinde avionul VIDEOUn barbat a alergat pe pista aeroportului din Madrid in incercarea de a ajunge la bordul unui avion catre insulele Canare care se pregatea sa decoleze.

Un pasager a alergat pe pista aeroportului din Madrid pentru a prinde avionul
Un pasager a alergat pe pista aeroportului din Madrid pentru a prinde avionul

Imaginile au fost filmate de un angajat al aeroportului Adolfo Suarez Madrid-Barajas care le-a postat ulterior pe Facebook. 

"Asa se comporta pasagerii din Madrid atunci cand nu ajung la timp pentru a prinde zborul. Acest pasager a ratat un zbor Ryanair si, oricat de incredibil ar parea, a trecut prin diferitele proceduri de securitate pe care Aena (autoritatea aeroportuara spaniola - n.red.) le impune in aeroporturile sale", se arata in postarea de pe Facebook.

Un purtator de cuvant al Aena a confirmat ca incidentul s-a produs in data de 5 august, in jurul orei 21:00.

"Pasagerul a ajuns la poarta cu tichetul de imbarcare dupa ce a trecut de securitate. A spart o iesire de incendiu, usile s-au deschis si a iesit pe acolo", a declarat reprezentantul Aena.

Desi a pornit alarma si a fost chemata Garda Civila, barbatul a reusit totusi sa ajunga la bordul avionului catre Gran Canaria, iar la sosirea in aeroportul de pe insula a fost arestat de politie.

Etichete: aeroport madrid, incident aeroport madrid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE