Ultima emisiune Antena 3, transmisă din sediul de pe București-PloieștiDupă punerea în aplicare a ordinului de evacuare, Antena 3 şi-a mutat celebrul sediu din Bucureşti-Ploieşti. Duminică seara, Radu Tudor a realizat ultima emisiune în direct din sediul din Băneasa.

Ultima emisiune Antena 3 din sediul de pe Bucuresti-Ploiesti
Ultima emisiune Antena 3 din sediul de pe București-Ploiești

Misiune grea pentru Radu Tudor, care a realizat ultima emisiune în direct din sediul Antena 3, din Bucureşti-Ploieşti 25-27, anunţă antena3.ro

Alături de europarlamentarul Mircea Diaconu și de profesorul Victor Alistar, Radu Tudor a rememorat cele mai importante repere din istoria de aproape 22 de ani a Antenelor în faimosul sediu.

''Nu-mi face niciun fel de plăcere să vă spun că nu vom mai emite din acest sediu, dar e datoria mea să realizez ''Punctul de întâlnire'' în acest fel - onorând acest sediu și onorându-vă pe dumneavoastră doamnelor și domnilor, cei care de atâția ani de zile ați fost alături de noi'', a spus Radu Tudor.

Radu Tudor a scris, înainte de emisiune, pe pagina de Facebook: "Punctul de intalnire, Antena 3. 19.00 NE DESPARTIM DE SEDIUL ISTORIC AL ANTENELOR. IMAGINI UNICE. Invitati : Mircea Diaconu, europarlamentar si Victor Alistar, profesor. 20.00 CULISE IN PREMIERA DESPRE RAZBOIUL BASESCU- KOVESI. URMEAZA BOMBELE. Invitati : Ecaterina Andronescu, lider PSD si Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Capitalei".

CITEŞTE ŞI Antena TV Group şi-a deschis oficial un punct de lucru la Romexpo

Radu Tudor scria zilele trecute, pe blogul său, despre evacuarea sediului posturilor Intact din Șos. București-Ploiești 25-27.

''Evacuarea sediului Antena 3 si a Observatorului Antena 1 e un moment extrem de trist. Toate camerele golite, studiourile in care se vad peretii dezgoliti si decorurile demontate, cablurile care ies din pereti, inerentele sincope tehnice cu imaginea si sunetul in transmisia live Antena 3.

Plus emotia oamenilor, tristetea iremediabila a celor care au lucrat ani de zile in faimosul sediul din Bucuresti-Ploiesti.

O evacuare dintr-un sediu confiscat prin telepatia si iesirea din normal a unor magistrati pe care-i vedem azi in toata splendoarea lor. Acuzati la DNA si CSM de cele mai grave fapte. Bucuresti-Ploiesti 25-27, o cladire confiscata fara aiba nici o legatura cu privatizarea ICA.

Noi ramanem insa cu paguba imensa a deciziilor abuzive. Sunt sute de oameni care nu vor uita cat vor trai si vor munci la Trustul Intact ce li se intampla acum. Am trait doar din publicitate, am platit toate taxele si impozitele la stat, am cerut legal sa platim chirie. Nu s-a putut. Se poate doar pentru cei care au transformat institutiilor lor media intr-o cloaca a mafiei, a banilor negri si a propagandei mizerabile antidemocratice.

De Buna Vestire, Observatorul Antena 1 si Antena 3 incep sa emita dintr-un nou sediu, dupa 22 de ani de munca uriasa in sediul binecunoscut de milioane de romani : Bucuresti-Ploiesti 25-27. O da bunul Dumnezeu sa fie ziua asta de 25 Martie una pentru renasterea sperantei'', a scris Radu Tudor.

CITEŞTE ŞI Antena 1 și 3 au primit ordin de evacuare de la ANAF. REACȚIILE LUI MIRCEA BADEA ȘI MIHAI GÂDEA 

Etichete: antena 3, evacuare antena 3, Radu Tudor

0/2 COMENTARII
Armand
28 mar 09:07
+0
VOTURI
-0
Mai-mai ca nu am plans.... :)))
Cris
28 mar 07:47
+0
VOTURI
-0
Sa le fie tzarana usoara! Abia pot sa-mi stapanesc lacrimile. Domnul sa-i aiba in paza pe acesti corifei ai democratiei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE