Ultima oră! Bărbat mort, găsit în parcarea unui centru comercial din sectorul 2Corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, cu urme de violenţă, a fost găsit în parcarea unui centru comercial din sectorul 2.

112, Urgenta
112, Urgență

"În dimineaţa de 15 iulie 2019, în jurul orei 04.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca în parcarea unui complex comercial de pe raza sectorului 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat, iniţial, poliţişti din cadrul Secţiei 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei", anunţă Poliţia.

Bărbatul decedat are aproximativ 45 de ani şi are semne de violenţă pe corp.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Etichete: anunt, bărbat mort, mort

0/1 COMENTARII
Xulescu
15 iul 15:30
+0
VOTURI
-0
De fapt adevarata stire este ca cei de la Sectia 9 chiar s-au deplasat pana acolo (fiind renumiti pentru faptul ca niciodata nu fac nimic) si, nu doar ca s-au deplasat, ci l-au si gasit pe cel decedat!! Asta este adevarata stire si este intradevar SENZATIONALA si chiar INCREDIBILA, pentru ca cei de la Sectia 9 sunt foarte renumiti pentru ca ...mai pierd amprente (intamplator bineinteles), mai claseaza dosare (in loc sa faca cercetari) -- adica... se cam intelege a ce "miros" lucrurile astea!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE