ULTIMA ZI de viaţă a marelui actor MIRCEA ALBULESCU: Claxonat şi înjurat, la Piaţa RomanăMircea Albulescu a murit vineri. Cu o zi în urmă, marele actor a fost surprins pe străzile Capitalei. Pe trecerea de pietoni de la Romană, pe la ora 14.00, un bătrân înalt care abia mergea a fost claxonat de şoferii nervoşi şi înjurat. Era Mircea Albulescu. La două ore de la incident, a ajuns la spital, iar după alte câteva ore s-a stins din viaţă.

Mircea Albulescu a fost văzut, joi, de un jurnalist la Piaţa Romană. Cătălin Sava, jurnalist la TVR, a surprins clipe din ultima zi a marelui actor, pe străzile Capitalei.

El l-a observat pe Mircea Albulescu, joi, traversând strada "foarte greu", la intersecţia de la Piaţa Romană, "într-un cor de claxoane şi înjurături". Se întâmpla cu două ore înainte ca îndrăgitul actor român să ajungă la spital.

"Am fost în acel moment, pe acea trecere de pietoni, când într-un cor de claxoane şi înjurături, un bătrân (n-am realizat din prima că e Mircea Albulescu, pentru că eram a doua maşina la sol) se grăbea din toate puterile lui să treacă greu, greu, foarte greu pe acea trecere de pietoni. Unde e umanitatea din noi?! S-a întors cu o figură deznădăjduită, neputinţa întruchipată, privind spre acea coloană de maşini care îl claxona. Aştia suntem!", a declarat, pentru Ştirile TVR, jurnalistul Cătălin Sava.

"Semaforul e din nou roșu. Mulți pietoni, foarte mulți, traversează grăbit. Tot timpul e multă lume aici la Romană. Oamenii sunt la mânecă scurtă, copacii au înverzit, parcă a venit vara, e din nou grăbită încălzirea globală. Se face galben. Verde.

Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere. Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung și apăsă claxonul cu fața tumefiată. Se aud și alte sudălmi. Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip.

E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane, cei din spate se grăbesc. Mi se face rușine. Și eu claxonez uneori mașina din față la semafor. Șofer de București. Mitică", povesteşte Cătălin Sava, şi într-un articol pentru Republica.

La două ore, după ora 16.00, marele actor a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat probleme cardiace. Noaptea trecută, la ora 1, medicii au constatat decesul.

Etichete: Mircae Albulescu a murit, Mircea Albulescu

0/4 COMENTARII
Andrei
09 Apr 17:02
+0
VOTURI
-0
Pentru cei trei oli-go-freni care au comentat mai sus: ati remarcat tot ce era mai interesat din mesajul autorului. Luati toti p%&a
dodel
09 Apr 13:14
+0
VOTURI
-0
s-a mai curatat inca un turnator la securitate, care si-a turnat colegii de scena. Sper sa-l arda focu iadului pe acest jeg uman
La sol
09 Apr 07:31
+0
VOTURI
-0
„eram a doua maşina la sol”
De obicei zbori pe șosele?
cititor
08 Apr 20:39
+0
VOTURI
-0
Spune sincer, ai claxonat și injurat???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE