Ultimele cuvinte ale handbalistei care a decedat la Clinceni, către colege: Mă duc să mă descarc!Andreea Nica, handbalistă la CSM Slobozia, a murit duminică în urma un tragic accident pe aerodromul Clinceni, după ce parașuta cu care ea și un instructor săriseră s-a încurcat cu cea a unui al treilea săritor.

Ultimele cuvinte ale handbalistei care a decedat in accidentul de la Clinceni: Ma duc sa ma descarc!
Ultimele cuvinte ale handbalistei care a decedat în accidentul de la Clinceni: Mă duc să mă descarc!

Andreea Nica avea 27 de ani și era portar la echipa de handbal CSM Slobozia. "Ma duc sa sar cu parașuta, sa ma descarc" - au fost ultimele cuvinte adresate de ea colegelor sale de la clubul sportiv.

Editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor scrie ca tanara le-a transmis colegelor sale de la Slobozia ca vrea sa incerce aceasta experienta "pentru a se descarca", scrie sport.ro

CSM Slobozia, formatia de prima liga, a remizat sambata cu SCM Craiova, scor 28-28. Andreea Nica ar fi fost destul de afectata de acest rezultat, iar antrenoarea sa, Victorina Bora, a spus: "M-a intrebat de ce ni se intampla noua toate astea, sa pierdem puncte pe final?".

"Nu-mi vine sa cred ca Andreea nu mai e. M-am despartit de ea sambata, la ora 14:00. Am vrut sa mai vorbesc cu ea, parea abatuta, dar am zis sa o las sa se mai linisteasca", a mai spus Victorina Bora.

"Era un copil tare bun, o fata inteligenta, care punea mult suflet in tot ceea ce facea" - Victorina Bora, antrenor CSM Slobozia.

Citește mai multe despre accidentul de la Clinceni AICI.

Etichete: accident, Andreea Nica, clinceni, CSM Slobozia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE