Ultimele informaţii despre starea bebeluşilor internaţi la Spitalul Marie CurieDoi dintre copiii diagnosticați cu sindrom hemolitic-uremic, internați la Spitalul "Marie Curie" pe Secția de nefrologie, ar putea să fie externați în cursul zilei de marți, a declarat pentru Agerpres șefa secției, Mihaela Bălgrădean.

ANCHETA in cazul bebelusilor cu SHU
ANCHETĂ în cazul bebeluşilor cu SHU

"Ne gândim ca doi dintre ei să fie externați astăzi. Pe Secția de nefrologie sunt în total șase copii, dintre care patru cu dializă", a afirmat medicul.

Potrivit acesteia, starea celor patru copii cu dializă evoluează bine.

La Spitalul "Marie Curie" mai sunt internați alți patru bebeluși cu sindrom hemolitic-uremic pe secția de Terapie Intensivă.

Ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat, luni, că ultimul raport la "Marie Curie" a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi.

"Ultimul raport pe care îl am a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi. Acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele. Aceste sunt datele de care dispun până în acest moment. Continuăm investigaţiile. Sunt oameni specualizaţi care o fac", a declarat ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit Mediafax.

Luni dimineaţa, un copil din Argeş a murit, la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, din cauza unei infecţii digestive grave, fiind a doua victimă de la semnalarea cazului. Alţi 10 bebeluşi sunt internaţi în spital, patru fiind în stare gravă.

Etichete: bebeluşi, bebelusi bacteri, Marie Curie, Spitalul Marie Curie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE