Ultimele zile pentru plata taxelor şi impozitelor locale FĂRĂ PENALITĂŢIDirecţia Generală de Taxe şi Impozite Locale Sector 3 (DGITL Sector 3) anunţă că 30 septembrie este termenul scadent de plată pentru semestrul al II lea al anului fiscal 2015.

Ultimele zile pentru plata taxelor si impozitelor locale FARA PENALITATI
Ultimele zile pentru plata taxelor şi impozitelor locale FĂRĂ PENALITĂŢI

Depăşirea termenului de 30 septembrie atrage după sine aplicarea unor majorări în cuantum de 2% pe lună pentru neplata la termenul prevăzut a taxelor şi impozitelor locale pe clădiri şi terenuri, respectiv a taxelor pentru mijloacele de transport.

De asemenea, neachitarea la termen a taxelor şi impozitelor va fi urmată de demararea procedurii de executare silită în condițiile prevăzute de Codul de Procedură Fiscală, prin emiterea și comunicarea de somații, titluri executorii, instituirea de popriri asupra disponibilităților bănești ale debitorilor și sechestre asupra bunurilor mobile și imobile.

Pentru plata impozitelor şi taxelor locale DGITL Sector 3 pune la dispoziţia contribuabililor sediile situate în str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5 şi str. Sfânta Vineri nr. 32. Programul de lucru cu publicul este următorul: luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30, iar joi între orele 8.30-18.30.

Totodată, locuitorii Sectorului 3 îşi pot achita obligaţiile financiare la agenţiile CEC arondate DITL Sector 3, la oficiile poştale din Bucureşti, dar şi prin platforma www.ghiseul.ro.

Etichete: penalităţi, plata taxe si impozite locale, Sectorul 3, taxe şi impozite locale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE