Ultimii trei răniți de la Colectiv tratați la Spitalul Militar, externați astăziUltimii trei pacienti tratati la Spitalul Militar, raniti in incendiul de la Clubul Colectiv vor fi putea pleca acasa miercuri, la aproape doua luni de la tragedie. 29 de victime ale incendiului, dintre care unul este in stare critica si 28 in stare stabila mai sunt internate, arata cel mai recent bilant al Ministerului Sanatatii.

Inca un ranit din #Colectiv A MURIT, luni seara. Bilantul tragediei a ajuns la 63 de morti
Încă un rănit din #Colectiv A MURIT, luni seară. Bilanţul tragediei a ajuns la 63 de morţi
Foto: antena3.ro

In spitalele din Bucuresti sunt internate zece victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient se afla in stare critica, a anuntat marti Ministerul Sanatatii.

Astfel, la Spitalul Militar Central erau internati trei pacienti, la Spitalul Grigore Alexandrescu si la Spitalul de Urgenta din Bucuresti - cate doi pacienti, iar la Spitalul Bagdasar Arseni, la Spitalul Elias si la Spitalul CC Iliescu - cate un pacient. Pana in prezent au fost externate 70 de persoane care au primit ingrijiri medicale in unitatile sanitare din tara. Totodata, 39 de persoane au fost transferate in unitati sanitare din strainatate. In spitalele din strainatate sunt internati 19 raniti in stare stabila, dintre care un cetatean german. Astfel, in Belgia sunt internate opt persoane, iar in Israel - o persoana.

In Olanda si Marea Britanie sunt internate cate trei persoane, iar in Austria si Germania - cate doua persoane.

Numarul persoanelor decedate in incendiul din Club Colectiv a ajuns la 63, dupa ce inca un tanar de 30 de ani a incetat din viata recent intr-un spital din Marea Britanie.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE