Ultimul bebeluş cu SHU, externat de la Spitalul Marie Curie. Ministrul Sănătății l-a vizitatUltimul bebeluş cu sindrom hemolitic- uremic (SHU), internat în secţia Terapie Intensivă de la Spitalul „Marie Curie" din Capitala, a fost externat.

Ultimul bebelus de la Marie Curie a fost externat
Ultimul bebeluș de la Marie Curie a fost externat

Ultimul bebeluş care suferea de sindrom hemolitic-uremic (SHU), fiind internat pe secţia Terapie Intensivă de la Spitalul „Marie Curie" din Capitală în ultimele săptămâni, a fost externat marţi, a declarat şefa Secţiei de Nefrologiea spitalului, Mihaela Bălgrădean, conform Mediafax.

Astfel, este vorba de fetiţa de la Braşov, care a fost deconectată sâmbătă de la aparatele care-i asigurau dializa. De asemenea, ministrul Sănătaţii Patriciu Achimaş-Cadariu a vizitat marţi dimineaţă copilul cu sindrom hemolitic uremic (SHU) internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

"Mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Marie Curie pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Sper că am învăţat cu toţii ceva din această experienţă", a declarat ministrul Cadariu după vizita sa.

Etichete: bebelusi marie curie, bebelusi SHU, Marie Curie, ministrul Sănătăţii, shu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE