Ultimul raport în cazul bebelușilor din Arges: Trei infecţii cu E. coliMinistrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu a declarat, luni, că ultimul raport la "Marie Curie" a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi.

ANCHETA in cazul bebelusilor cu SHU
ANCHETĂ în cazul bebeluşilor cu SHU

“Ultimul raport pe care îl am a pus în evidenţă trei infecţii cu E. coli enteropatogen şi mai multe infecţii cu diverşi viruşi. Acest lucru nu leagă în niciun fel cazurile între ele. Aceste sunt datele de care dispun până în acest moment. Continuăm investigaţiile. Sunt oameni specualizaţi care o fac”, a declarat ministrul Sănătăţii Patriciu Achimaş-Cadariu, potrivit Mediafax.

Ministrul Sănătăţii a afirmat, în Plenul Camerei Deputaţilor, că s-au depus toate eforturile pentru identificarea problemei.

Luni dimineaţa, un copil din Argeş a murit, la Spitalul "Marie Curie" din Capitală, din cauza unei infecţii digestive grave, fiind a doua victimă de la semnalarea cazului. Alţi 10 bebeluşi sunt internaţi în spital, patru fiind în stare gravă.

Etichete: E.coli, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaș-Cadariu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE