Ultimul weekend de Via SportBulevardul Kiseleff găzduieşte ultimul weekend Via Sport al acestei veri. Locuitorii Capitale sunt invitaţi să facă sport în aer liber şi în acest week-end, până duminică la ora 14.00, moment în care Kiseleff-ul va fi redat traficului auto.

Ultimul weekend Via Sport
Ultimul weekend Via Sport

Participanţii se vor putea bucura de acces liber la: baschet, badminton, tenis de picior, tenis de masa, fusball, biciclete şi multe alte surprize pe care organizatorii le-au pregătit în acest weekend.

Sâmbătă, 25 august, Via Sport are un program special, după cum urmează: 

-16.00-23.00 – balon cu aer cald – Orange
-18.00-20.00 – concurs tenis de masă– Centrofarm si Plafar
-18.30-19.30 - rugbi tag - FRR
-19:00-20:00 - Kangoo Jumps

Spaţiul va fi amenajat cu mese de tenis şi fusball pentru pasionaţii sporturilor de masă. De asemenea, vor fi aranjate panouri de baschet, dar şi terenuri pentru cei care doresc să joace tenis cu piciorul, volei şi badminton.

La finalul evenimentului, întregul echipament logistic va fi donat mai multor şcoli din Capitală. Proiectul Via Sport s-a desfăşurat în fiecare weekend, în perioada 29 iunie – 26 august, de vineri seara, începand cu ora 22.00 şi până duminică după-amiaza, la ora 12.00 (program non-stop).

În ediţiile precedente, la evenimentul organizat de Primăria Capitalei în parteneriat cu Eventness, peste o sută de mii de bucureşteni au ales să facă “sport pe bulevard”.

Etichete: Kiseleff, sport, Via Sport

0/1 COMENTARII
dinu
24 aug 17:21
+0
VOTURI
-0
http://www.myeconomist.info/telefoane-mobile/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h