Jurnalista Teodora Maftei a MURIT. NUMĂRUL DECESELOR DIN COLECTIV A AJUNS LA 46Luni s-a înregistrat un nou deces în rândurile celor răniți în incendiul din Colectiv. Este vorba despre jurnalista Teodora Maftei. Numărul celor care au decedat a ajuns la 46. 

Jurnalista Teodora Mafteri a MURIT. NUMARUL DECESELOR DIN COLECTIV A AJUNS LA 46
Jurnalista Teodora Mafteri a MURIT. NUMĂRUL DECESELOR DIN COLECTIV A AJUNS LA 46

Teodora Maftei, jurnalista rănită în clubul Colectiv, a decedat la clinica din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută. Numărul victimelor a ajuns la 46. 

După ce Teodora Maftei s-a stins la un spital din Israel, pe pagina de facebook a Ştirilor PRO TV a fost postat un mesaj plin de durere, în memoria celei care le-a fost colegă.

"Sunt momente in care si cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul si nici pasiunea fantastica pentru fotografie. In ultima saptamana, Teo a luptat cu rani imposibile, s-a batut pentru viata ei ca o invingatoare, asa cum o stim. Din pacate insa, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum sa o inteleaga.

Teo a plecat intr-o lume care trebuie sa fie mai buna decat asta. Ramai cu bine, odihneste-te in pace! Sa faci poze multe acolo unde esti, sa ni le arati pe toate cand vom veni si noi!", se arată în mesaj.

Nouă răniţi în tragedia din localul Colectiv sunt trataţi acum de medicii din Marea Britanie şi Norvegia. Un avion medical al NATO a decolat aproape de miezul nopţii cu pacienţii. Noi transferuri, de data aceasta spre Franţa şi Germania, ar putea avea loc în următoarele zile, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat. Medicii au anunţat că această săptămână este critică, iar, din păcate, numărul deceselor ar putea creşte. Asta după ce am avut parte de un weekend negru, 13 tineri s-au stins în acest final de săptămână. 

Etichete: colectiv, deces, incendiu, rănit

0/1 COMENTARII
Cris
09 Nov 19:07
+0
VOTURI
-0
Dumnezeu s-o odihneasca! Din pacate numarul victimelor crimei din Colectiv a crescut dramatic. Fata asta, desi s-a luptat multa vreme cu moartea... in final a ars de vie... Asa e soarta unor oameni... Infioratoare. De asta e importnat ca vinovatii sa plateasca... iar escrocii trebuie urmariti si starpiti ca shobolanii....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE