INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Un angajat BGS, dosar penal pentru violențăINCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Un angajat BGS este cercetat penal pentru violență, după INCIDENTELE DE ROMÂNIA-UNGARIA.

INCIDENTE ROMANIA-UNGARIA
INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA
Foto: voceatransilvaniei.ro

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. REDĂM COMUNICATUL INTEGRAL al Jandarmerei Române:

În urma vizionării imaginilor filmate pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele reprezentative ale României şi Ungariei, din data de 11 octombrie a.c., Jandarmeria a dispus următoarele măsuri:

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Societatea privată de securitate contractată de organizator să asigure ordinea şi siguranţă în incinta arenei sportive a fost sancţionată cu amendă de 1.000 de lei, cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Planul de acţiune aprobat de unitatea de jandarmi pentru prevenirea introducerii de materiale pirotehnice în arena sportivă.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIATotodată, doi angajaţi ai societăţii private de securitate - şefi de dispozitive în zona Peluza Nord şi Peluza Sud - au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor ce revin personalului de ordine şi siguranţă, privind controlul corporal la intrarea în arena sportivă, ceea ce a permis introducerea şi folosirea în stadion a materialelor pirotehnice.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA Până în acest moment, unui angajat al societăţii de securitate i-au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, faptă prevăzută de art. 193 Cod Penal.
Verificările continuă în vederea stabilirii existenţei şi a altor încălcări ale legii, din partea agenţilor de ordine.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA În urma interventiei Jandarmeriei în interiorul arenei sportive, peste 50 de persoane au fost identificate de forţele de ordine, dintre acestea 30 fiind sancţionate contravenţional pentru tulburarea ordinii publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 18.000 de lei.

INCIDENTE ROMÂNIA-UNGARIA. Dintre persoanele sanctionate contraventional, 20 au primit si măsura complementară de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive pe o perioadă de la 6 luni la 1 an.

Etichete: incidente romania ungaria, romania ungaria

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h