Un angajat de la Primăria Sectorului 3, suspectat de PROXENETISM şi LUARE DE MITĂUn angajat de la Direcţia Urbanism a Primăriei Sectorului 3 este suspectat de luare de mită şi de proxenetism. Bărbatul, expert în cadrul Direcţiei Urbanism, închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate, potrivit unor surse judiciare.

Un angajat de la Primaria Sectorului 3, suspectat de PROXENETISM si LUARE DE MITA
Un angajat de la Primăria Sectorului 3, suspectat de PROXENETISM şi LUARE DE MITĂ
Foto: citynews.ro

Miercuri, procurorii DGA au descins în biroul unui expert de la Direcţia Urbanism a Primăriei Sectorului 3, suspectat de luare de mită şi de proxenetism. Potrivit anchetatorilor, acesta punea două tinere să se prostitueze. El închiriase un imobil unde două tinere se prostituau pentru el, clienţii fiind atraşi prin anunţuri la mica publicitate, au declarat pentru Mediafax, citat de gandul.info, surse judiciare.

Oamenii legii au stabilit, în timpul anchetei privind suspiciuni că angajatul Direcţiei Urbanism a luat mită, că în paralel cu activitatea pe care o avea la Primăria Sectorului 3, se ocupa şi de plasarea unor clienţi care să întreţină relaţii sexuale cu cele două tinere.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) au făcut, miercuri, percheziţii în biroul expertului de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3 suspectat de fapte de corupţie, dar şi la locuinţa acestuia.

Oficiali din DGA au declarat, pentru Mediafax, că percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost efectuată într-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare.

Anunţul privind percheziţia de la Primăria Sectorului 3 a fost făcut de primarul Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook, însă edilul a spus că acţiunea este a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Contactaţi de Mediafax, oficialii DNA au spus că procurori anticorupţie nu fac percheziţii la Primăria Sectorului 3, aşa cum a anunţat Robert Negoiţă.

Ulterior, Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne a confirmat percheziţia, dar a arătat că este făcută de ofiţerii instituţiei, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

Etichete: luare de mită, percheziţii, Primăria Sectorului 3, proxenetism, Sectorul 3

0/1 COMENTARII
Cris
28 Oct 22:27
+0
VOTURI
-0
Tara cretina, condusa de tampiti. Cand toata lumea se asteptat ca la Primaria Sectorului 3 sa descinda DNA si sa-i salte pe toti de pe acolo incepand cu infractorul sef - Robert Negoita... vine DGA si ancheteaza un caz de inchiriat courve... Foarte tare...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE