Un apropiat al clanului Cămătaru, retinut.A vândut apartamente în blocuri noi fără să plătească taxeUn apropiat al clanului Camataru si alte 13 persoane, suspectati de evaziune fiscală, au fost retinuti si vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, ceştia au construit 20 de blocuri in Capitala si au vandut mai multe apartamente fara sa plateasca taxe si impozite.

Patru talhari din Bucuresti, prinsi de politisti in trafic
Patru tâlhari din Bucureşti, prinşi de poliţişti în trafic
Foto: observatorbn.ro

Anchetatorii au stabilit ca suspectii au construit 20 de blocuri in cartierul Salaj, din Sectorul 5 al Capitalei, dupa care au vandut mai multe apartamente fara sa emita acte fiscale, prejudiciul fiind estimat la 2,6 milioane de euro. Banii obtinuti din evaziune erau ulterior reinvestiti in construirea de apartamente.

Surse din Politie au declarat, pentru Mediafax, citat de HotNews.ro, ca afacerea era coordonata de Ilie Ionita, un apropiat al clanului Camataru, care in trecut s-a ocupat de afaceri cu alcool.

Anchetatorii au facut joi perchezitii in acest caz si au ridicat 21 de persoane, dintre care 15 sunt suspecti si sase au calitatea de martori. Cele 21 de persoane au fost audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Sector 5.

La perchezitii au participat peste 80 de politisti, actiunea fiind sprijinita de Directia Operatiuni Speciale si Serviciul de Interventii si Actiuni Speciale.

Etichete: blocuri, blocuri noi, blocuri noi bucuresti, evaziune fiscală, interlopi, Nuţu Cămătaru, Sectorul 5

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE