ALERTĂ CU BOMBĂ la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat cu bineUPDATE - Avionul companiei Turkish Airlines care a decretat starea de urgenţă din cauza unei presupuse bombe a aterizat în siguranţă în Maroc, relatează ziarul Hurriyet.

Un avion Turkish Airlines, care zbura pe ruta Istanbul - Sao Paulo, a declarat stare de urgență. Avionul a fost redirecționat spre Casablanca.

Un avion Turkish Airlines a declarat stare de urgenta. Aeronava a fost redirectionata
Un avion Turkish Airlines a declarat stare de urgenţă. Aeronava a fost redirecţionată
Foto: romanian-spotters.forumer.ro

O aeronavă Turkish Airlines a declarat stare de urgență. Avionul a plecat de la Istanbul și se îndrepta spre Sao Paulo, dar a fost redirecționat spre Casablanca, informează Digi24.

Potrivit Realitatea TV, avionul a fost redirecţionat în urma unei alerte cu bombă la bord. Echipajul a transmis un semnal către controlorii de trafic şi a cerut să aterizeze cât mai rapid în Casablanca, din cauza unei ameninţări cu bombă la bord. Un bilet de ameninţare a fost găsit în toaleta aeronavei.

Duminică, un avion Airbus 320 al Air Canada a ieșit de pe pistă. Primele informaţii oficiale, furnizate de Air Canada, susţin că la bord se aflau 132 de pasageri şi 5 membri ai echipajului şi că peste 22 de persoane au ajuns la spital, cu răni care nu le pun în pericol viaţa.

Miercuri, un avion al ONU, un Boeing 737 aflat în zbor spre Sankt Petersburg, la o altitudine de 6.000 de metri, a declarat stare de urgență. Avionul de pasageri de tip Boeing a aterizat cu bine la Sankt-Petersburg.

Un avion de pasageri al companiei Germanwings s-a prăbușit, marți, în sudul Franței. Avionul cu 150 de persoane la bord a fost doborât intenţionat de copilotul Andreas Lubitz.

Etichete: avion, stare de urgență

0/1 COMENTARII
altul
30 mar 16:07
+0
VOTURI
-0
Chiar nu gaseati o poza cu un avion Turkish? Amatorilor.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE