Un băiat aflat în grija Protecţiei Copilului a murit, iar fratele lui e în stare gravăDoi copii aflați în grija statului au căzut victime unui grav accident rutier. Mașina în care se aflau cei doi, o mașină de la Protecția Copilului, nu a acordat prioritate și a fost lovită în plin de un autobuz. Unul dintre copii și asistentul care îi avea în grijă au murit. Cel de-al doilea copil e rănit grav.

Un baiat aflat in grija Protectiei Copilului a murit, iar fratele lui e in stare grava
Un băiat aflat în grija Protecţiei Copilului a murit, iar fratele lui e în stare gravă

Accidentul rutier a avut loc puţin după ora 9.00. Potrivit martorilor, microbuzul care aparține Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului nu a acordat prioritate la intrarea într-o benzinărie din Bacău şi astfel a fost lovit în plin de un autobuz.

În maşina Direcţiei pentru Protecţia Copilului se aflau doi adolescenţi, asistentul social şi şoferul. Unul dintre băieţi, în vârstă de 18 ani, a murit la scurt timp după venirea salvării, iar fratele lui a fost rănit grav şi se luptă să trăiască, anunță Digi24.

La o oră distanţă, a murit şi asistentul social.„Un al doilea pacient, din păcate, a decedat în unitatea ATI. Este vorba de o femeie de 52 de ani care a avut hemopneumotorax şi, în ciuda eforturilor medicilor, viaţa acesteia nu a putut fi salvată”, a spus Mirela Romaneţ, purtator de cuvant al Spitalului Județean Bacău.

„Copiii, frați de fapt, doi erau în mașină și urma să îl ia și pe al treilea. Mergeau la înmormantarea mamei lor, care avea loc la Berzunți”, a declarat Sorin Brașoveanu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău.

Șoferul vinovat de accident, care a scăpat doar cu răni uşoare, este cercetat de poliţişti. La Direcţia pentru Protecţia Copilului Bacău se face acum anchetă pentru a se stabili dacă procedurile pentru transportul adolecenţilor au fost respectate.

Etichete: accident, protectia copilului

0/1 COMENTARII
Traian
01 Dec 14:17
+0
VOTURI
-0
La București în primul rând ca pietoni suntem în nesiguranță pe refugiile de tramvai înguste lipsite de garduri de protecție care există de mai bine de 15 ani în istoria Bucureștiului și dispar cu viteza melcului.Vezi Bulevardul Ion Mihalache.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE