Un băiat de 19 ani riscă să își piardă vederea, după ce și-a luat lentile de contact de pe InternetBăiatul se află în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice din Bucureşti şi riscă să-şi piardă vederea după ce purtat lentile de contact pe care şi le-a cumpărat de pe internet.

Monica Pop
Monica Pop

„Pacientul este în continuare internat, are complicaţii foarte grave, încercăm să îi salvăm vederea", a declarat profesorul Monica Pop, managerul unităţii sanitar. Medicul a precizat că nu este primul caz de acest gen. „Atragem atenţia asupra pericolului major al achiziţionării şi folosirii medicamentelor şi dispozitivelor medicale cumpărate de pe diverse site-uri, acestea fiind de multe ori contrafacute sau nesterile", a completat profesorul Monica Pop.

Lentilele de contact, deşi sunt o variantă simplă de a evita purtarea ochelarilor, prezintă şi anumite riscuri. Infecţiile oculare, arsurile la nivelul ochilor, uscăciunea ochilor şi lăcrimarea excesivă sunt câteva dintre probleme semnalate de cei care poartă lentile de contact, informează Adevărul.

Etichete: lentile de contact, monica pop

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h