Un bărbat a decedat, după ce a mușcat un alt pasager de pe o cursă din Portugalia în IrlandaUn bărbat de 25 de ani a murit, după ce a devenit agitat și a mușcat cel puțin un pasager al cursei aeriene Lisabona-Dublin, în care se afla, duminică, informează Mashable. 

Avion Aerlingus
Avion Aerlingus

Bărbatul de 25 de ani și-a pierdut cunoștința, după incidentul de la bordul cursei Aer Lingus, ceea ce l-a determinat pe căpitanul aeronavei să declare o urgență medicală la bord și să aterizeze de urgență pe aeroportul din Cork. La aeroportu, tânărul a fost declarat mort. 

170 de pasageri și membri ai echipajului cursei au fost audiați de poliție, înainte de a fi transportați la Dublin, cu autobuzul.

Poliția a informat Mashable că un alt pasager a fost dus la spitalul din Cork, cu urme de mușcătură, dar și că se pare că tânărul ar mai fi mușcat pe cineva. 

Potrivit The Guardian, o femeie de nationalitate portugheza a fost retinuta de autoritatile irlandeze dupa ce in bagajul sau a fost descoperita o substanta suspecta, neidentificata deocamdata.

Autoritatile au deschis o ancheta in acest caz. Femeia a fost retinuta pe baza legislatiei privind traficul de droguri.

Barbatul ar fi fost de origine braziliana.

Necropsia tânărului urmează să aibă loc luni. 

Etichete: Aer Lingus, muşcat

0/1 COMENTARII
Robert
20 Oct 13:12
+0
VOTURI
-0
A inceput apocalipsa zombie....Suntem mancati!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE