Metoda INEDITĂ prin care un bărbat a EVADAT din arestul Poliției Capitalei UPDATEUn bărbat arestat preventiv în Capitală a evadat, marți seară, dându-se drept altcineva. A fost însă prins de polițiști în mai puțin de 24 de ore. 

Un barbat a evadat din arestul Politiei Capitalei
Un barbat a evadat din arestul Politiei Capitalei
Foto: zdg.md

UPDATE 14.40 Bărbatul evadat din Arestul Poliţiei Capitalei, folosindu-se de identitatea unei persoane reţinute, care urma să fie eliberată, a fost prins după 18 ore de căutări, în zona Pieţei Chirigiu din Sectorul 5. Bărbatul se numeşte Alexandru Banciu, are domiciliul în Sectorul 5, în zona Zăbrăuţi, şi era arestat într-un dosar în care se fac cercetări pentru tentativă de omor, furt şi proxenetism, au declarat pentru News.ro surse din Poliţie. Acesta a fost dus la audieri, la Poliţia Capitalei.

UPDATE 12.47 Conform unor surse din Poliție citate de Mediafax, dosarul de evadare se află la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiind cercetaţi şi mai mulţi angajaţi de la Arestul Central al Capitalei pentru neglijenţă în serviciu.

UPDATE 12.41:Bărbatul a fost prins, anunță Poliția Capitalei.

"În urma cu puţin timp, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti l-au prins pe bărbatul care în după-amiaza de 24 mai 2016 a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă. Acesta a fost depistat la mai puţin de 18 ore de la momentul evadării. În prezent, faţă de acesta sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare şi fals privind identitatea.", a transmis sursa citată.

Un barbat, aflat in arest preventiv si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, a evadat, marti seara, atribuindu-si identitatea altei persoane private de libertate, ce urma sa fie eliberata la expirarea ordonantei de retinere, informeaza Politia Capitalei.

Din primele verificari, se pare ca barbatul a evadat din arestul Politiei Capitalei in momentul in care a fost declansata procedura de punere in libertate a celui retinut si i-a indus in eroare pe agenti, declarandu-si in mod fals identitatea. Mai mult, s-a imbracat in hainele celuilalt barbat si avand asupra sa documentele celui ce urma sa fie pus in libertate, profitand de o asemanare fizica cu acela, a fost pus in libertate in mod eronat.

In acest caz, a fost sesizata unitatea de parchet competenta si in prezent se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor ce au dus la producerea acestui incident, precum si sub aspectul savarsirii infractiunilor de evadare si de fals privind identitatea.

Barbatul evadat a fost dat in urmarire, mai precizeaza Politia Capitalei.

Etichete: arest, evadare, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE