Un bărbat a fost arestat pe peluza CASEI ALBE, după ce a escaladat gardul dinspre nord. VIDEOUn bărbat a fost reţinut miercuri după ce a escaladat gardul Casei Albe şi a intrat pe peluză, dar fără să ajungă la clădirea în care locuieşte preşedintele american, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu o lună, în alt incident.

Un barbat a fost arestat pe peluza CASEI ALBE, dupa ce a escaladat gardul dinspre nord.  VIDEO
Un bărbat a fost arestat pe peluza CASEI ALBE, după ce a escaladat gardul dinspre nord. VIDEO
Foto: obiectiv.info

"Către ora (locală) 19.16 (joi, 2.16, ora României), un individ a escaladat gardul din partea de nord a Casei Albe. El a fost arestat imediat, pe peluză, de către Secret Service", a declarat pentru AFP Edwin Donovan, un purtător de cuvânt al poliţiei de elită însărcinate cu protecţia preşedintelui american, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost condus la un spital din apropiere, a precizat el.

În vârstă de 23 de ani, acesta a fost identificat ca fiind Dominic Adesanya, un locuitor de la Bel Air, în statul Maryland. El nu era înarmat în momentul arestării.

Într-o înregistrare video difuzată de televiziuni americane, un bărbat este surprins în timp ce loveşte cu piciorul câini care se aruncă asupra sa. El este imobilizat, ulterior, de agenţi Secret Service.

Etichete: bărbat arestat, peluză, video

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE