Tentativă de suicid la metrou: Circulaţia pe Magistrala 1 s-a reluatUPDATE: Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost scos de sub metrou şi va fi transportat la spital. Circulaţia pe Magistrala 1 de metrou s-a reluat în jurul orei 17:15.

Un barbat a fost prins sub metrou, la statia Titan
Un bărbat a fost prins sub metrou, la staţia Titan
Foto: Grup RC

UPDATE Circulația pe Magistrala 1 de metrou a fost întreruptă temporar și s-a reluat în jurul orei 17:15.

UPDATE 17.08: Bărbatul a fost scos de sub metrou, iar din primele evaluări medicale acesta prezintă un traumatism cranio-cerebral. Victima va fi transportata la Spitalul Pantelimon.

Un bărbat de 47 de ani a fost prins sub metrou, la staţia Titan, pe sensul de mers de la Piaţa Unirii spre Republica. Bărbatul s-a aruncat în faţa metroului, potrivit reprezentanţilor Metrorex. Incidentul a avut loc joi, în jurul orei 16.45. 

Din fericire, bărbatul nu are membrele tăiate. La faţa locului intervin mai multe echipaje SMURD. Bărbatul este conştient şi comunică cu echipajele medicale de la faţa locului.

Pe firul de circulaţie pe care s-a produs incidentul s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, iar în prezent intervin echipajele de descarcerare şi SMURD pentru scoaterea bărbatului de sub metrou.

Circulaţia pe sensul Piaţa Unirii - Republica a fost blocată, în prezent se circulă pe un singur fir, ocolindu-se zona, potrivit reprezentanţilor Metrorex.

Etichete: ACCIDENT METROU, metrou, metrou bucuresti, titan

0/2 COMENTARII
Adrian
23 Apr 22:32
+0
VOTURI
-0
Vezi aici video: http://www.reparatii-calculatoare.16mb.com
rio
23 Apr 22:28
+0
VOTURI
-0
Pacat ca a supravietuit. Dupa ce a dat peste cap circulatia si atatia oameni, ca si cum era singura metoda s-o faca.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE