Un bărbat a furat un telefon de la o adolescentă, în timp ce se afla într-un autobuz din BucureştiPoliţiştii bucureşteni au prins, luni, un bărbat care a furat un telefon în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun.

Un barbat a furat un telefon de la o adolescenta, in timp ce se afla in autobuz
Un bărbat a furat un telefon de la o adolescentă, în timp ce se afla în autobuz
Foto: digi24.ro

"La data menţionată, în jurul orei 13.00, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, poliţişti din cadrul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public au observat un bărbat care, prin comportamentul afişat, le-a atras atenţia. Astfel, s-a procedat la supravegherea bărbatului, acesta fiind observat în timp ce a sustras un telefon mobil părţii vătămate, în vârstă de 17 ani, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun, pe raza sectorului 2. Prejudiciul creat prin săvârşirea faptei, estimat la suma de 3.600 de lei, a fost recuperat integral si restituit victimei.", transmite Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor, adaugă sursa citată.

Etichete: autobuz, furt, hoţ

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE