Un bărbat a încercat să intre în țară cu 19.000 de țigarete de contrabandă marca Plugarul FOTOInspectorii vamali au oprit, la intrarea în țară prin Stînca Costeşti, o persoana care încerca să aducă 19.000 de țigarete de contrabandă marca Plugarul.

Un barbat a incercat sa intre in tara cu 19.000 de tigarete de contrabanda marca Plugarul FOTO
Un bărbat a încercat să intre în țară cu 19.000 de țigarete de contrabandă marca Plugarul FOTO
Foto: Directia Vamilor

Direcţia Generală a Vămilor anunță că, pe 15 iunie, ora 07.30, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, autoturismul marca LAND ROVER. În urma efectuării controlului vamal, s-au găsit în acesta- ascunse şi nedeclarate în portiere, scaune faţă şi bară spate, după cum precizează sursa citată, cantitatea de 19.000 bucati tigarete marca Plugarul.

Persoana implicată în săvârşirea faptei a fost sancţionată contraventional în conformitate cu prevederile art. 653 alin.(2) din Regulamentul de aplicare a Codului vamal al Romaniei, aprobat prin H.G. nr.707/2006 (cu modificarile si completarile ulterioare) cu amendă in valoare de 10.000 lei, autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii iar ţigaretele au fost reţinute în vederea confiscării, adaugă Direcția.

Etichete: plugarul, tigari contrabanda

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE